Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Δεν ξερω κατα ποσο εχει εμπειρια καποιος με το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα (www.techneasy.gr).

Θα με βοηθουσε αρκετα.

Μετα απο τις αρκετα καλες κριτικες που ειχα διαβασει στο skroutz αποφασισα να κανω μια παραγγελια για ενα κινητο την Παρασκευη 24/2/12. Το mail με την επιβεβαιωση της παραγγελιας εγραφε οτι σε 4 μερες max θα επικοινωνουσαν μαζι μου για την ακριβη ημερομηνια παραλαβης μεσω courier. Επειδη μεσολαβησε ομως σαββατοκυριακο και Καθαρα Δευτερα αφησα ενα περιθωριο μιας βδομαδας μεχρι να τους ενοχλησω αφου δεν ειχα νεα τους.

Αφου τους εστειλα ενα mail την Πεμπτη 1/3 και δεν πηρα καμια απαντηση, αποφασισα να τους παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται. Προς εκπληξη μου ομως ειδα το site τους να ειναι κλειστο για maintenance απο το πρωι της Παρασκευης και στα τηλεφωνα της εταιριας (210-9639030/2) να απανταει μονο ο αυτοματος τηλεφωνητης που ενημερωνει για τις ωρες επικοινωνιας και να ριχνει τη γραμμη.

Η ιδια κατασταση συνεχιζει μεχρι αυτη τη στιγμη και οπως ειναι λογικο εχω αρχισει να ανησυχω..

Μηπως εχει γνωση κανεις τι ακριβως συμβαινει με την εταιρια?

Πως θα πρεπει να κινηθω σε περιπτωση που η κατασταση αυτη συνεχιστει επ'αοριστον?

Δημοσ.

Η παραγγελια με αντικαταβολη εγινε;

Παρηγγειλα περυσι απο το συγκεκριμενο μαγαζι ενα λαπτοπ και ηταν αψογοι.

Παρασκευη εγινε η παραγγελια και Σαββατο το ειχα σπιτι μου.

Δημοσ.

Η παραγγελια με αντικαταβολη εγινε;

Παρηγγειλα περυσι απο το συγκεκριμενο μαγαζι ενα λαπτοπ και ηταν αψογοι.

Παρασκευη εγινε η παραγγελια και Σαββατο το ειχα σπιτι μου.

Με prepaid καρτα εγινε.

Το ποσο απο οτι βλεπω εχει δεσμευτει κανονικα (Ημ/νία Συναλλαγής: 24/02/2012 - Ημ/νία Εγγραφής: 29/02/2012).

Η πλακα επισης ειναι οτι το καταστημα πλεον δεν υπαρχει ουτε στη λιστα του skroutz.gr (Techneasy - Πληροφορίες καταστήματος | Skroutz.gr)

Δημοσ.

Μιλησα με τον υπευθυνο του skroutz και το συγκεκριμενο καταστημα αφαιρεθηκε μετα απο τη ξαφνικη μη καταβολη των συμφωνηθεντων μεταξυ τους. Μαλιστα επειτα απο τις συνεχομενες αποτυχημενες προσπαθειες να επικοινωνησουν μαζι τους, προχωρησαν σε καταγγελια.

Μπλεξαμε... :-(

Δημοσ.

παράξενο εγώ από εκεί έχω αγοράσει laptop κινητό και σκληρό δίσκο και πότε δεν είχα πρόβλημα

Δημοσ.

laptop ειχα παρει απο εκει πριν 1 χρονο και ηταν αψογοι.. σε μια μερα μου ηρθε σπιτι!! βεβαια με αντικαταβολη!! γιατι πλεον στο internet ΜΟΝΟ με αντικαταβολη πρεπει να αγοραζεις! για να μην υπαρχει ανχος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...