Προς το περιεχόμενο

Screen Inverter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλωσορίζω το forum :-D

Έχω το εξής πρόβλημα:

Η οθόνη από το laptop μου (toshiba satellite L500d-15M) ξαφνικά μαύρισε αλλά το laptop δεν έκλεισε. Από τότε παρέμεινε μαύρη. Αν τη φωτίσω με κάποιο φακό, βλέπω ότι αχνοφαίνεται κανονικά ότι κάνω στην οθόνη. Σύνδεσα το laptop με άλλη οθόνη μέσω vga και βλέπω κανονικά.

Υποψιάστηκα το inverter της οθόνης. Άνοιξα το laptop, έβγαλα το inverter και μέτρησα τις άκρες με πολύμετρο. Η μια πλευρά είχε μια ενιαία υποδοχή ενώ η άλλη χωριζόταν σε δύο (ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό). Παρατήρησα ότι στην πλευρά που χωριζόταν σε δύο υποδοχές, το πολύμετρο έδειχνε ότι περνάει ρεύμα μόνο στη μία.

Είναι λογικό αυτό ή έχει πρόβλημα το inverter;

Και δεύτερον, ο κωδικός του inverter έγραφε αυτό πάνω K000077350 WK947 K. Στο ebay βρήκα αυτό. Η διαφορά τους είναι ότι το μοντέλο στο ebay λέει WK950 K. Γνωρίζει κανείς αν θα κάνει;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας :-D

Δημοσ.

αυτο που περιγραφεις (να δειχνει αχνα η οθονη ) ειναι κλασικη βλαβη στο inverter

τωρα αν κανει το μοντελο ας πει καποιος που το ξερει

Δημοσ.

μπορει να ειναι και οι λαμπες της οθονης αλλα συνηθως ειναι inverter...

και προσοχη με το ρευμα του γιατι ανεβαζει τασεις!

Δημοσ.

Για το μοντέλο που λες δεν γνωρίζω, αλλά μια φίλη μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ήταν το inverter. Και εκείνης ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και απλά με κάποιο δυνατό φως μπορούσε να διακρίνει κάποια πράγματα, αλλά με δυσκολία. Οσο για την τιμή δυστυχως το πήγε σε κατάστημα και την έγδυσαν κανονικά. Αν καταπιάνεσε άλλαξε το εσύ, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να το κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...