afas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Καλωσορίζω το forum Έχω το εξής πρόβλημα: Η οθόνη από το laptop μου (toshiba satellite L500d-15M) ξαφνικά μαύρισε αλλά το laptop δεν έκλεισε. Από τότε παρέμεινε μαύρη. Αν τη φωτίσω με κάποιο φακό, βλέπω ότι αχνοφαίνεται κανονικά ότι κάνω στην οθόνη. Σύνδεσα το laptop με άλλη οθόνη μέσω vga και βλέπω κανονικά. Υποψιάστηκα το inverter της οθόνης. Άνοιξα το laptop, έβγαλα το inverter και μέτρησα τις άκρες με πολύμετρο. Η μια πλευρά είχε μια ενιαία υποδοχή ενώ η άλλη χωριζόταν σε δύο (ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό). Παρατήρησα ότι στην πλευρά που χωριζόταν σε δύο υποδοχές, το πολύμετρο έδειχνε ότι περνάει ρεύμα μόνο στη μία. Είναι λογικό αυτό ή έχει πρόβλημα το inverter; Και δεύτερον, ο κωδικός του inverter έγραφε αυτό πάνω K000077350 WK947 K. Στο ebay βρήκα αυτό. Η διαφορά τους είναι ότι το μοντέλο στο ebay λέει WK950 K. Γνωρίζει κανείς αν θα κάνει; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
afas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αν μπορεί κάποιος mod ας το βάλει στις οθόνες καλύτερα.
pc_admin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 αυτο που περιγραφεις (να δειχνει αχνα η οθονη ) ειναι κλασικη βλαβη στο inverter τωρα αν κανει το μοντελο ας πει καποιος που το ξερει
johnyblack Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 μπορει να ειναι και οι λαμπες της οθονης αλλα συνηθως ειναι inverter... και προσοχη με το ρευμα του γιατι ανεβαζει τασεις!
bill@ki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Για το μοντέλο που λες δεν γνωρίζω, αλλά μια φίλη μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ήταν το inverter. Και εκείνης ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και απλά με κάποιο δυνατό φως μπορούσε να διακρίνει κάποια πράγματα, αλλά με δυσκολία. Οσο για την τιμή δυστυχως το πήγε σε κατάστημα και την έγδυσαν κανονικά. Αν καταπιάνεσε άλλαξε το εσύ, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να το κάνεις.
afas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ναι εγώ θα το βάλω εννοείται! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα