Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry για την ενοχληση αλλα αν υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει αν γινεται να συνδεω το λαπτοπ μου με τον αποκωδικοποιητη της digea ωστε να φαινεται στη τηλεοραση θα του ημουν υποχρεος.(η τηλεοραση μου ειναι παλια γι αυτο δεν ρωταω να το συνδεσω με την τηλεοραση).θελω δηλαδη οτι κανω στο λαπτοπ να το βλεπω και στη tv.αν δεν γινεται μην μου πειτε ομως ''και γω θελω 1.000.000.000 ευρω!!!'', απλα πειτε μου εισαι πολυ ασχετος δεν γινονται αυτα...ευχαριστω εκ των προτερων ολους.

και αν τελικα γινεται θα ηθελα παρακαλω πολυ με απλα λογια γιατι αληθεια τα τεχνολογικα δεν τα κατεχω και πολυ.θα μου πειτε βεβαια τοτε τι θες και ασχολεισαι..δικιο θα χετε απλα αναρωτιομουν... :)

Δημοσ.

Για συνδεσης των αποκωδοικωποιτή σου στο Laptop θα πρεπει το Laptop να εχει δυνατοτητα να περνει εξωτερικο ηχο & εικονα τα οποια θα τα περνει απο τον αποκ.

Ενα λαπτοπ απο μονο του δεν το εχει αυτο .

Για να το κανεις αυτο θα πρεπει αν συνδεσεις μια καρτα video ή μια καρτα τηλεορασης που εχουν αυτην την λειτουργια .

Υ.Σ. Ολοι οι αποκωδ. δεν μπορουν να συνδεθουν σε οποιαδιποτε καρτα πρεπει να τεργιαζουν αυτα τα δυο.

Δημοσ.

dimitrisOS το αντίθετο ζητάει το παιδί,παλιάτσε δες στο laptop τι εξόδους έχει σχεδόν σίγουρα έχει μια s-video έξοδο από εκεί με έναν απλό αντάπτορα s-video σε SCART συνδέεται με όποια συσκευή έχει scart(αν και είναι αρκετά πιθανό η παλιά σου TV να έχει σ-βίντεο) θα πρέπει να συνδέσεις και τον ήχο με ένα καλώδιο 3,5"jack σε RCA.

Δημοσ.

χιλιοευχαριστώ μονο και μονο που μπηκατε στο κοπο να απαντησετε.παρ ολα αυτα δυστυχως δεν εχω υποδοχη s-video στο λαπτοπ οσο κι αν το κοιταξα...εχω το hp probook4530s.

εχει μια υποδοχη ομως που γραφει απο πανω HDMI, παιζει να μπορω να κανω κατι με αυτο?

ο αποκωδικοποιητης ομως δεν εχει καποια θυρα HDMI...

οπως και να χει ευχαριστω πολυ και παλι και χιλια ευχαριστω για το κοπο να βαλετε και φωτογραφιες για το καθε τι, πραγματικα πολυ χρησιμο γιατι δεν ηξερα τι ειναι αυτα που γραφατε, οπως θα φανταστηκατε! :rolleyes: καλο βραδυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το laptop σου βλέπω έχει vga και hdmi, και τα δύο είναι δύσκολο να μπούνε σε παλιά βύσματα,δηλαδή τι δύσκολα ακριβά είναι http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17519&cat=574&page=1 στην τιμή που έχει παίρνεις ένα νέο αποκωδικοποιητή με hdmi.

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω παρει απο εναν φιλο που εχει ενα κουτι media player μου ειπε, που ειναι γι αυτη την δουλεια για να συνδεεται με το λαπτοπ αρκει να εχω ασυρματο ιντερνετ, το οποιο το χω.απλα επειδη η τηλεοραση μου εχει μονο skart θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε που μπορω να αγορασω εναν ανταπτορα σαν αυτον που υποδειξατε παραπανω και σε τι τιμες κυμαινονται.(στο περιπου) δηλαδη 40-50 ευρω?και επισης αυτο κουτι του φιλου μου εχει και ενα καλωδιο σαν αυτο που μου χετε δωσει εικονα στην απαντηση παραπανω, απλα εχει πρασινο κοκκινο και μπλε.θα πρεπει να αγορασω εναν ανταπτορα που θα εχει αυτα τα χρωματα?αν σας εχω μπερδεψει τελειως λογω ασχετοσυνης μου ζηταω συγνωμη.καλο απογευμα σε ολους.αν καποιος εχει διαθεση να ασχοληθει με αυτο και θελει ας μου πει να βαλω φωτογραφια αυτου του media-player μηπως βοηθησει καπως να καταλαβετε..κινεζικο ειναι. α και μου ειπε κιολας πως δεν χρειαζεται να συνδεσω το λαπτοπ με τιποτα θα συνδεθει μονο του απο το wireless.

Επεξ/σία από paliatsos1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...