Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Προκαταβολικά συγγνώμη αν ποστάρω σε λάθος κατηγορία.

Πριν κάποιους μήνες είχα πάρει μεταχειρισμένο ένα iphone 4 32gb από συνεργάτη του αφεντικού μου. Ήταν όλα κομπλέ, με παρελκόμενα και απόδειξη.

Μόλις μου έκαναν μια προσφορά ανταλλαγής και το σκέφτομαι σοβαρά. Το θέμα είναι πως από λάθος μου μάλλον πέταξα την απόδειξη. Η επικοινωνία με το παιδί που μου το πούλησε ώστε να μου τυπώσει καινούρια είναι ανέφικτη αφού έγινε λύση της συνεργασίας και δεν μπορώ να τον βρώ πουθενά. Η κοπέλα που το θέλει βέβαια είναι χρόνια γνωστή μου και δεν έχει πρόβλημα, προσωπικά όμως ανησυχώ για το θέμα εγγύησης και δεν θα ήθελα να το δώσω έτσι στον αέρα.

Σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε και το πάει για επισκευή, θα ζητήσουν οπωσδήποτε απόδειξη ή η εξακρίβωση εγγύησης μπορεί να γίνει π.χ. μέσω S/N - IMEI;

Η συσκευή είναι μάλλον Ελληνική, μάλλον από Voda (MC605GB/A).

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Γιατί απ'όσο έψαξα, άλλος αναλαμβάνει τo service συσκευών από voda, άλλος από cosmote και άλλος εξωτερικού. Θα προτιμούσα να μάθω αν κάποιος είχε προσωπική εμπειρία, αν είναι πάλι να παίρνω τέσσερα τηλέφωνα στην arvato και να παίρνω τέσσερις διαφορετικές απαντήσεις, φακ δατ :P

Η infoquest που αναφέρεται σαν επίσημο service πάντως δεν απαντάει καν.

Δημοσ.

i see :)

κι η arvato για να το σηκωσουν παντως θελει υπομονη. εγω προσφατα που πηρα περιμενα 11 λεπτα με το ρολοι, να μου λεει οτι ευχαριστουν που τους καλεσα :P

Δημοσ.

Χμου, μίλησα με Document, (οι οποίοι διαφημίζονται από την Apple ως Authorised Service Provider) και μου είπαν πως το service το αναλαμβάνουν οι εταιρίες κινητής (οι οποίες δεν διαφημίζονται από την Apple ως Authorised Service Provider).

Γερό trolling σήμερα.

Δημοσ.

καλησπέρα φίλε μου.Λοιπόν απ όσο ξέρω απο απο εμπειρία μου με iphone ισχύουν τα εξής.

Αγορασμένα απο vodafone πηγαίνουν arvato και ναι ζητάει αποδειξη αγοράς,παρόλο που η isquare(apple)βλέπει ότι είναι εντός εγγύησης σύμφωνα με το IMEI

Αγορασμένα απο COSMOTE Πηγαίνουν στε καταστήματα Γερμανός και δεν χρειάζετε αποδειξη αγοράς.Ο τεχνικος check-αρει το IMEI και αν ειναι εντός εγγύησης το αναλαμβάνει.

Πάρε πρώτα την isquare και βρες σύμφωνα με το IMEI σου απο ποιά εταιρία έχει γίνει η εισαγωγή.

*H infoquest και αλλα authorised service ειναι για υπολογιστες κυρίως.

Δημοσ.

νομιζω μπορεις να πας στην βοντα και μεσω ιμει θα ψαξουν και θα το βρουν και θα στο επανεκτυπωσουν. ισβως παρει 2-3 μερες.

ισως ζητησουν και αφμ αλλα εξηγεισαι τους.

οσο ειναι σε εγγυηση το τηλ, το σερβις το αναλαμβανει η καθε εταιρια κινητης. εκτος εγγυησης, τοτε πας σε εξουσιοδοτημενα σερβις.

Δημοσ.

Φιλε εμενα μου χαλασε το ipad ενω βρισκομουν στην θεσσαλονικη,δεν μενω εκει,και αμεσως μου το αντικατεστησαν χωρις αποδειξη και τα σχετικα.οποτε μην ανυσιχεις καθολου.μεσω imei γινονται ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...