Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ασχοληθεί το καλοκαίρι και αν και με καύσωνα τον έφτασα στα 3,8. Από χθές ξεκίνησα και πάλι την προσπάθεια με αυτό τον οδηγό

http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/22106-core-i7-overclocking-guide-beginners.html

Αλήθεια μπορεί να πάει και πάνω από 3,8 γιατί ψιλοδύσκολο μου φαίνεται. Επίσης με την RAM τί παραπάνω μπορώ να κάνω ?

Δημοσ.
Εδώ σου έχω ένα οδηγό.. πάντως πιστεύω πως θα ζοριστεί πολύ να φτάσει στα 4.. τι ψύξη έχει και ποιες είναι οι θερμοκρασίες του με 3.8 oc...?
Δημοσ.

Εδώ σου έχω ένα οδηγό.. πάντως πιστεύω πως θα ζοριστεί πολύ να φτάσει στα 4.. τι ψύξη έχει και ποιες είναι οι θερμοκρασίες του με 3.8 oc...?

Coolermaster V8 ψύξη

Τώρα είμαι στους 40. Αλλά το καλοκαίρι στα 3,8 είχε πιάσει 86!!!

Για CPU είμαι ok και στα 3,8. Για την RAM με ενδιαφέρει πιό πολύ.

Δημοσ.

86??? Θέλεις να κάψεις τον i7 σου..? :shifty: τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στις ram σου..?

Μα δεν καϊκε :-D . Εντάξει τώρα που θυμάμαι καλύτερα πρέπει να έπαιζε 78-80. Είπαμε το καλοκαίρι ήταν και μάλιστα την περίοδο του καύσωνα (ναι τότε μουρθε να ασχοληθώ για 1η φορά με OC). 1-2 μέρες ασχολήθηκα και μετά τα γύρισα όλα σε default.

Από RAM έχω κάνει ότι λέει ο οδηγός που ακολούθησα δηλ

DRAM CAS# Latency - 8 DRAM Clock

DRAM RAS# to CAS# Delay - 8 DRAM Clock

DRAM RAS# PRE Time - 8 DRAM Clock

DRAM RAS# ACT Time - 24 DRAM Clock

DRAM Bus Voltage - 1.66v

DRAM DATA REF Voltage on CHA - Auto

DRAM CTRL REF Voltage on CHA - Auto

DRAM DATA REF Voltage on CHB - Auto

DRAM CTRL REF Voltage on CHB - Auto

DRAM DATA REF Voltage on CHC - Auto

DRAM CTRL REF Voltage on CHC - Auto

Σηκώνει παραπάνω ?

Δημοσ.

Λογικά με το o/c θα έχουν ανέβει από τα 1600 mhz που είναι... καλά τις έχεις τις ρυθμίσεις.. τόσο σηκώνουν..

Δημοσ.

Βασικοτατη πρωτη ερωτηση! Τι rev. 920 ειναι? C0 η D0.... Αν ειναι το πρωτο και στα 3.8 που εφτασε τυχερος εισαι.. αν ειναι το δευτερο με αρκετο κοπο και μια σοβαρη ψυξη τα 4 τα εχει... Δυσκολουτσικα μεν αλλα τα εχει... Αλλα αν με μονο 1.2 ρευμα χτυπας 80αρες τοτε μαλλον δεν εισαι με καλη ψυξη....

Εγω για την ιστορια ειμαι στα 4 (3.8 + turbo boost) με 1.28 vcore.

Το μεγαλο θεμα ομως πιο ειναι οτι για πανω απο 190 fsb πρεπει να παιξεις και με αλλα ρευματα περα του vcore.

Και ειπαμε ολα αυτα μονο με βαρβατη ψηκτρα.... Οι 1366 ειναι θερμαστρες!

Αν δεν εχεις ορεξη για περισσοτερο ψαξιμο μεινε στα 3.8 μια χαρα ειναι για 920. Αρκει ακομη και μετα απο πολυωρο prime95 να εισαι σταθερος... (Που δεν το νομιζω μονο με 1.2 ρευμα! ) και βεβαια να μην ξεπερνας τους 82 - 85 βαθμους επισης με πολυωρο prime!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Είχα ασχοληθεί το καλοκαίρι και αν και με καύσωνα τον έφτασα στα 3,8. Από χθές ξεκίνησα και πάλι την προσπάθεια με αυτό τον οδηγό

http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/22106-core-i7-overclocking-guide-beginners.html

Αλήθεια μπορεί να πάει και πάνω από 3,8 γιατί ψιλοδύσκολο μου φαίνεται. Επίσης με την RAM τί παραπάνω μπορώ να κάνω ?

Μάλλον είναι ο καλύτερος οδηγός που υπάρχει για i7.Όταν ήμουν 6GB RAM τον είχα στα 3.800 για πάνω από 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα με NOCTUA NH-U9B SE2 και 70 βαθμούς max με 8 ώρες prime.Μην πας παραπάνω γιατί είναι όπως τα είπε ο "stm00192"

Τώρα βάσει του οδηγού είμαι εδώ και δεν κουνιέμαι.

Άκυρο Link/show_oc.php?id=2283251

Δημοσ.

Οκ.Εγώ πάντως θα σου πρότεινα τα @3500 μιας και μας βλέπω όλο το 2012 με χ58 και αν δεν υπάρξει bottleneck από το PCIe 2.0 x16 με της κάρτες γραφικών ίσως και παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...