Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφημίζουν αυτές τις μέρες τις νέες προσφορές Wind F2G

Δίνει με 20 ευρώ ανανέωση 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα κινητής (cosmote, vodafone, wind) και σταθρά, και τα 20 ευρώ μένουν στην κάρτα προς εκμετάλλευση, πχ:

http://www.wind.com....-to-neo-f2g/20/

Επίσης έχει και πρόγραμμα με 10 ευρώ 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, και το 10ευρο μένει στην κάρτα.

Αρκετά καλό. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι ελάχιστη κατανάλωση έχουν αυτά τα λεπτά. Δηλαδή αν είναι 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση θα μιλάμε για fail.

Δημοσ.

3 λεπτα είναι

δηλαδή τα 200 λεπτά είναι τρίλεπτα; σίγουρα; να βάλω μεγάλη γραμματοσειρά και το ανάλογο fail.jpg ?

..και πάλι βέβαια δεν υπάρχει κάτι ανταγωνιστικό, αλλά στην ουσία δεν είναι καμιά σπουδαία προσφορά.

Άκου κει τρίλεπτα.

Δημοσ.

Και οι 3 εταιρίες έχουν αντίστοιχα πακέτα. Τα 3 λεπτά τελευταία φορά που τσέκαρα ήταν όντως η ελάχιστη διάρκεια κλήσης...

Voda με 10Ε (σε A la Cart) έχει free μια ώρα με 3 λεπτά ελάχιστο.

Cosmote έχει το ίδιο πράμα...

Δημοσ.

Εάν μιλάς κάτω από 3' στην κλήση ουσιαστικά σου βγαίνει 0,307€ ανά κλήση. Ντάξει, δεν είναι και άσχημα. Οι τυπικές χρεώσεις είναι 0,372€ το λεπτό, απ' ότι βλέπω, τουλάχιστον στην Cosmote που κοίταξα.

Οπότε καλά είναι.

Α, το ότι δε χρεώνονται τα 20€ εμένα δε μου λέει κάτι. Απ' την τσέπη μου φεύγουν, οπότε τα ξόδεψα. Μην πέφτετε στην παγίδα του «τα λεφτά μένουν στην κάρτα».

Δημοσ.

Εάν μιλάς κάτω από 3' στην κλήση ουσιαστικά σου βγαίνει 0,307€ ανά κλήση. Ντάξει, δεν είναι και άσχημα. Οι τυπικές χρεώσεις είναι 0,372€ το λεπτό, απ' ότι βλέπω, τουλάχιστον στην Cosmote που κοίταξα.

Οπότε καλά είναι.

Α, το ότι δε χρεώνονται τα 20€ εμένα δε μου λέει κάτι. Απ' την τσέπη μου φεύγουν, οπότε τα ξόδεψα. Μην πέφτετε στην παγίδα του «τα λεφτά μένουν στην κάρτα».

Δηλαδη αυτα τα 20€ δεν θα τα χρεισιμοποιείσεις αλλου? Για εμενα ειναι 1500mb ή 180 λεπτα προς σταθερά ή 1800 λεπτά προς wind και Q.

Και 1500mb ειναι πολλες ωρες ομιλιας μεσω skype ή καποιου voip

Δημοσ.

Θα τα χρησιμοποιήσω αναγκαστικά, ακόμα και αν δε χρειάζομαι κάτι άλλο, μιας και τα πλήρωσα. Δεν είναι δεδομένο ότι έχω ανάγκη 1,5GB data ή οτιδήποτε άλλο - μπορεί να χρειάζομαι μόνο τα 200' κλήσεων. Ε, τα 20€ μου όμως φεύγουν έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

δηλαδή τα 200 λεπτά είναι τρίλεπτα; σίγουρα; να βάλω μεγάλη γραμματοσειρά και το ανάλογο fail.jpg ?

..και πάλι βέβαια δεν υπάρχει κάτι ανταγωνιστικό, αλλά στην ουσία δεν είναι καμιά σπουδαία προσφορά.

Άκου κει τρίλεπτα.

Μακράν το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως την "τρίλεπτη τεχνική" την εφαρμόζουν και οι τρεις providers - άλλωστε δεν είναι καινούργιο. Η Wind έκανε πάντα τις πιο συμφέρουσες οικομικές προσφορές και η συγκεκριμένη επιβεβαιώνει απλά τον κανόνα...

Δημοσ.

Και οι 3 εταιρίες έχουν αντίστοιχα πακέτα. Τα 3 λεπτά τελευταία φορά που τσέκαρα ήταν όντως η ελάχιστη διάρκεια κλήσης...

Voda με 10Ε (σε A la Cart) έχει free μια ώρα με 3 λεπτά ελάχιστο.

Cosmote έχει το ίδιο πράμα...

Ναι αυτό είναι ένα θέμα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η προσφορά της Wind συμφέρει αν βάλεις κάτω τα νούμερα ;)

Δημοσ.

παιδια αυτο με τα τριλεπτα τι κλεψια μιλαμε?? ειναι στιγνη και στεγνη κλεψια, και υπαρχει παντου παντου σε ολες τις εταιριες και κατηγοριες. Αηδια μας εκμεταλλευονται αλλα ετσι ειναι, οταν δεν εχεις κρατος να βαλεις 2-3 κανονες ανταγωνισμου, αλλα τα παιρνεις χοντρα, ετσι ειναι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια χαρα συμφερουσα και εξυπνη ειναι η προσφορα για οσους χρησημοποιουν καρτοκινητο και οχι συμβολαιο για να μιλανε με ολους

με 10 ή 20 ευρω που καποιος θα ξοδευε ετσι και αλλιως για να παρει καποιο πακετο ομιλιας προς το ιδιο δικτυο, πλεον παιρνει σαν μπονους και χρονο προς τα υπολοιπα δυκτια, οποτε overall του ερχεται φθηνοτερα

στο κατω κατω δεν ειναι αναγκη να παρεις το πακετο των 20 γιουρος.Μπορεις να κανεις δουλεια κ με το 10ρικο

Δημοσ.

μια χαρα συμφερουσα και εξυπνη ειναι η προσφορα για οσους χρησημοποιουν καρτοκινητο και οχι συμβολαιο για να μιλανε με ολους

με 10 ή 20 ευρω που καποιος θα ξοδευε ετσι και αλλιως για να παρει καποιο πακετο ομιλιας προς το ιδιο δικτυο, πλεον παιρνει σαν μπονους και χρονο προς τα υπολοιπα δυκτια, οποτε overall του ερχεται φθηνοτερα

στο κατω κατω δεν ειναι αναγκη να παρεις το πακετο των 20 γιουρος.Μπορεις να κανεις δουλεια κ με το 10ρικο

Συμφωνώ απόλυτα. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι από τις καλύτερες στην καρτοκινητή. Μπορεί να το διαπιστώσει άλλωστε εύκολα κάποιος όταν θα κάνει τις συγκρίσεις του με τα άλλα δίκτυα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...