THE GODFATHER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 καλησπέρα, έχω ένα laptop DELL Μ1210. Η οθόνη του εδώ κ κανα 2μηνο κάνει νερά και τρεμοπαίζει. Λέω φταίει η οθόνη. Παραγγέλνω νέα οθόνη απο το internet ( μου ήρθε χωρίς το καλώδιο). Αλλάζω την οθόνη και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Λέω ας παραγγείλω το καλώδιο. Σήμερα ήρθε , αντικατέστησα το καλώδιο που συνδέει οθόνη με laptop και....πάλι τα ίδια! Το παράξενο είναι οτι σύνδεσα το laptop με καλώδιο vga με άλλη οθόνη και παίζει μιά χαρά . Τί να φταίει?
stivi1981 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 τρεμοπαιζει το φως?αν ειναι το φως ειναι απο το ινβερτερ...αν τρεμοπαιζει η εικονα πχ τα χρωματα ισως ειναι η επαφη που φευγει απο την μιτρικη...εκει δηλαδη που συνδεετε το βυσμα της καλωδιοταινιας στην πλακετα
overpower Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 απο οτι ισως εχεις καταλαβει και τζαμπα τα εξοδα που εκανες(πριν αγορασεις επρεπε να δοκιμασεις την οθονη) φτεει η καρτα. αρχισε σιγα σιγα να τα φτηνει...
THE GODFATHER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 τρεμοπαιζει το φως?αν ειναι το φως ειναι απο το ινβερτερ...αν τρεμοπαιζει η εικονα πχ τα χρωματα ισως ειναι η επαφη που φευγει απο την μιτρικη...εκει δηλαδη που συνδεετε το βυσμα της καλωδιοταινιας στην πλακετα όχι το φως μένει σταθερό. αυτό με την επαφή φτιάχνει η μπα? Η κάρτα δε ξέρω, αν είναι δε θα το έκανε κ στην vga?
stivi1981 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 όχι το φως μένει σταθερό. αυτό με την επαφή φτιάχνει η μπα? Η κάρτα δε ξέρω, αν είναι δε θα το έκανε κ στην vga? αν ειχε προβλημα η καρτα γραφικων θα στο εκανε και στην εξωτερικη οθονη,βεβαια ειναι λιγε οι περιπτωσεις που το κανει μονο στην εσωτερικη.... υπαρχουνε διαφορα εργαστηρια σε αθηνα και θεσσαλονικη που το φτιαχνουνε οποιο και αν ειναι το προβλημα
THE GODFATHER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 έβγαλα και το inverter για να δώ αν φταίει αυτό . Αλλα κ πάλι τρεμόπαιζε (χωρίς φώς δλδ) . Αρα δεν είναι ούτε το inverter! (θα το βάψω μπλε μου φαίνεται) Υ.Γ. (short story) Μετά την αποτυχημένη αγορά οθόνης πήρα το service της dell! Τους είπα για την οθόνη κλπ και μου είπαν πως φταίει το καλώδιο (αυτό που τελικά αγόρασα απο e-bay με 8,5e) . Τους ρώτησα αν έχουν και αν είναι να περάσω να το πάρω και μου είπαν ότι αυτό δε γίνετε αλλά πρέπει να έρθει τεχνικός στο χώρο μου. Εν πάσι περίπτωση μου είπαν ότι θα μου στείλουν προσφορά ..και μου στείλανε... 240e! για το καλώδιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα