panagiotisspu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Καλημέρα παιδιά έχω ενα acer είναι 8 ετιας , δεν ανοίγει καθόλου .. Μου είπε κάποιος τεχνικός οτι έχει κάψει κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη με την μητρική , όπως καταλαβαίνεται μου ζητάνε ουκ λίγα..... Αν έχει κάποιος κάτι κατα νου και έχει την διάθεση να βοηθήσει θα είμαι εδω.... Σ´ας ευχαριστώ όλους..
Votritis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το λαπτοπ είναι πολύ παλιό και η γνώμη μου είναι οτι δεν συμφέρει να το φταίξεις.
panagiotisspu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πόσο περίπου θα κοστίσει αν το αναλάβει κάποιος από εδω;; Τίποτα σε μεταχειρισμένο υπάρχει;;
doakes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Γραψε μας το ακριβες μοντελο να δουμε αν αξιζει να το φτιαξεις.
panagiotisspu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Γραψε μας το ακριβες μοντελο να δουμε αν αξιζει να το φτιαξεις. acer aspire 1500
doakes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μου είπε κάποιος τεχνικός οτι έχει κάψει κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη με την μητρική , όπως καταλαβαίνεται μου ζητάνε ουκ λίγα. Πολυ παλιο ειναι.Ποσα σου ζηταγε ο μαστορας που το πηγες να το φτιαξεις? Ελπιζω να ελαβε υποψη του την παλαιοτητα και τη σημερινη αξια του laptop οταν σου ειπε το κοστος επισκευης.
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Το ίδιο πρόβλημα έχω με ένα Acer Aspire 1650z. Κρίμα, αλλά δυστυχώς τα έχει παίξει.
ca6mio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αν κάηκε πως θα την επισκευάσει; θα την ξεκολλησει και θα κολλησει άλλη; Αν είναι φτηνος θέλω το τηλέφωνό του να του στείλω κι εγώ μερικά κομμάτια για επισκευή. Αποστολή από το HTC Desire HD...
panagiotisspu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πολυ παλιο ειναι.Ποσα σου ζηταγε ο μαστορας που το πηγες να το φτιαξεις? Ελπιζω να ελαβε υποψη του την παλαιοτητα και τη σημερινη αξια του laptop οταν σου ειπε το κοστος επισκευης. 350 ευρογιουρια,και λεω αστω καλυτερα θα παρω καινουργιο...
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 350 ευρογιουρια,και λεω αστω καλυτερα θα παρω καινουργιο... Οχι μονο εκανες την καλυτερη επιλογη αλλα παιζει επισης να μην εχει καει η καρτα γραφικων οπως λεει ο τεχνικος.
ColdFusion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πάρε ένα καινούργιο εκεί να ξεμπερδέψεις!!!!!!!!!!!!
panagiotisspu Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ξερει καποιος αν υ παρχει περιπτωση να κανω παρακμψη και να συνδεσω εξωτερικα την καρατα γραφικων??
panagiotisspu Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 φουρνο αν παει καποιος να βοηθησει καποιον ας το κανει σωστα φιλε μου...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 αν παει καποιος να βοηθησει καποιον ας το κανει σωστα φιλε μου... Τι εννοεις?να παει να του παρει την καρτα και να την βαλει στον φουρνο αυτος που το ειπε?γιατι σαν τελικη λυση,μια χαρα ειναι το φουρνισμα πριν το πεταμα μπας και....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα