Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω ενα acer είναι 8 ετιας , δεν ανοίγει καθόλου .. Μου είπε κάποιος τεχνικός οτι έχει κάψει κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη με την μητρική , όπως καταλαβαίνεται μου ζητάνε ουκ λίγα..... Αν έχει κάποιος κάτι κατα νου και έχει την διάθεση να βοηθήσει θα είμαι εδω.... Σ´ας ευχαριστώ όλους..

Δημοσ.

Μου είπε κάποιος τεχνικός οτι έχει κάψει κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη με την μητρική , όπως καταλαβαίνεται μου ζητάνε ουκ λίγα.

Πολυ παλιο ειναι.Ποσα σου ζηταγε ο μαστορας που το πηγες να το φτιαξεις? Ελπιζω να ελαβε υποψη του την παλαιοτητα και τη σημερινη αξια του laptop οταν σου ειπε το κοστος επισκευης.

Δημοσ.

Αν κάηκε πως θα την επισκευάσει; θα την ξεκολλησει και θα κολλησει άλλη; Αν είναι φτηνος θέλω το τηλέφωνό του να του στείλω κι εγώ μερικά κομμάτια για επισκευή.

Αποστολή από το HTC Desire HD...

Δημοσ.

Πολυ παλιο ειναι.Ποσα σου ζηταγε ο μαστορας που το πηγες να το φτιαξεις? Ελπιζω να ελαβε υποψη του την παλαιοτητα και τη σημερινη αξια του laptop οταν σου ειπε το κοστος επισκευης.

350 ευρογιουρια,και λεω αστω καλυτερα θα παρω καινουργιο...

Δημοσ.

350 ευρογιουρια,και λεω αστω καλυτερα θα παρω καινουργιο...

Οχι μονο εκανες την καλυτερη επιλογη αλλα παιζει επισης να μην εχει καει η καρτα γραφικων οπως λεει ο τεχνικος.

Δημοσ.

ξερει καποιος αν υ παρχει περιπτωση να κανω παρακμψη και να συνδεσω εξωτερικα την καρατα γραφικων??

Δημοσ.

αν παει καποιος να βοηθησει καποιον ας το κανει σωστα φιλε μου...

Τι εννοεις?να παει να του παρει την καρτα και να την βαλει στον φουρνο αυτος που το ειπε?γιατι σαν τελικη λυση,μια χαρα ειναι το φουρνισμα πριν το πεταμα μπας και....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...