panos_vas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Καλημερα, παιδες! Αντιμετωπισω το εξης προβλημα, εχω τον σκληρο δισκο του τιτλου, τον HM250JI, τον χρησιμοποιω ως εξωτερικο μεσω usb, μετα απο μιση ωρα λειτουργιας ο σκληρος δισκος παγωνει. Ετρεξα το crystal disk info και μου εβγαλε το εξης στην εικονα που επισυναπτω. Ο σκληρος δισκος αργοπεθαινει? Υπαρχει καποιο firmware που τον σουλουπωνει? Μπορειτε να βοηθησετε??? Να μου στειλετε καποιο firmware που να κυκλοφορει για αυτον τον σκληρο....Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Kάνε backup όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι και έχει μέσα ο δίσκος ΑΜΕΣΑ. ΤΩΡΑ! Ο δίσκος θα βγει εντελώς off. Είναι καθαρά θέμα χρόνου...
panos_vas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το εχω καταλαβει αυτο και ηδη τον αδειασα....Δεν υπαρχει κανενα firmware που να τον διορθωνει ή το προβλημα του ειναι μηχανικο καθαρα?
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν είναι θέμα F/W. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορείς να τρέξεις αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι απλά χάσιμο χρόνου. Ο washcloud έχει δώσει πολλές φορές λύσεις και θα σε διαφωτίσει μόλις δει το thread. Αν είναι σε εγγύηση προχωράς για RMA...
panos_vas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κανενας ρε παιδια, κατι να πει, καπως να βοηθησει....τιποτα???
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Σου επαναλαμβάνω αν είναι σε εγγύηση ο δίσκος μην το παιδεύεις άδικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα