Προς το περιεχόμενο

free on line games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο παιχνίδι online τύπου doda,lol,hon και να μην χρειάζεται κάρτα γραφικών γιατί το pc είναι αρκετά παλιό :P

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν είναι τόσο παλιό PC που να μην έχει onboard κάρτα γραφικών η motherboard σου τότε δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν πάλι έχεις onboard κάρτα (ρίξε μια ματιά στο motherboard να δεις τι chipsets έχει) δες στο Internet τι χαρακτηριστικά έχει και σύγκρινέ τα με τα reqs κάποιου παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει.

League of Legends, Heroes of Newerth κλπ είναι αρκετά ελαφριά παιχνίδια αλλά πχ στο laptop 5ετίας μου δεν τρέχουν.

Μπορείς πάντα να δεις κάποιο καλό browser game.

Δημοσ.

Αν είναι τόσο παλιό PC που να μην έχει onboard κάρτα γραφικών η motherboard σου τότε δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν πάλι έχεις onboard κάρτα (ρίξε μια ματιά στο motherboard να δεις τι chipsets έχει) δες στο Internet τι χαρακτηριστικά έχει και σύγκρινέ τα με τα reqs κάποιου παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει.

League of Legends, Heroes of Newerth κλπ είναι αρκετά ελαφριά παιχνίδια αλλά πχ στο laptop 5ετίας μου δεν τρέχουν.

Μπορείς πάντα να δεις κάποιο καλό browser game.

sorry αλλα δεν πιστευω οτι συγκρινετε το lol με το hon στα γραφικο..

το lol το τρεχουν και λαπτοτ 5ετιας το hon τσουκ :)

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν καταλαβες η δεν το εξηγισα καλα.

δεν εχω καν καρτα γραφικων. ειναι και παλιο το πσ.και ελεγα μπας και εχει κανα game :)

Δημοσ.

sorry αλλα δεν πιστευω οτι συγκρινετε το lol με το hon στα γραφικο..

το lol το τρεχουν και λαπτοτ 5ετιας το hon τσουκ :)

Έχω laptop πενταετίας και μια χαρά τρέχει hon :)

@pure_tetrahydro Δεν νομίζω να καταφέρεις να βρεις κάτι. Στο μόνο που μπορείς να περιοριστείς χωρίς κάρτα γραφικών είναι σε browser games (εκτός αν βρεθεί κάποιος να με διαψεύσει που θα ήταν πολύ καλό η αλήθεια είναι)...

Δημοσ.

Ωραία, ας το θέσω αλλιώς :mrgreen:

Στο Fujitsu Σiemens Amilo 1667 μου me Turion @1.5, ΑΤΙ X700 κάρτα και 1 GB RAM δεν παίζει το LoL. Το αγόρασα καλοκαίρι του 2006. Τα minimum είναι στα 2 γίγα με 1 GB RAM και κάρτες.

- nvidia: GeForce 5 or better

- ati: any 9xxx after and not including the 9250, any Xxxx after and including the X300

Πάντως έτρεχα μια χαρά το Oblivion :mrgreen:

Χωρίς καθόλου κάρτα γραφικών όντως, μόνο free to play browser games ή facebook.

Δημοσ.

Απλά θέλεις να κάνεις μια αναβάθμιση στην μνήμη και θα είσαι οκ λογικά. Και εγώ 1 GB είχα αλλά από τον πρώτο καιρό κιόλας το πήγα στο 3 (μιας και επεξεργαστής μου δεν είναι x64 για να το πήγαινα παραπάνω)

Δημοσ.

το lol εχει καλυτερα γραφικα απτο hon (κοιτα και μεγεθος των παιχνιδιων)

το lol εχει μεγαλυτερη αναλυση αλλα καρτουνιστικα γραφικα και ετσι φενεται οτι εχει χειροτερα

ενω το hon εχει μαπα αναλυση στους ηρωες και καλη στο Map.

ontopic:

τωρα για online game χωρις καρτα γραφικων λιγο δυσκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...