MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος ευκολος τροπος ωστε να μπορω σε ενα λογαριασμο hosting να εχω πανω 2 σελιδες με διαφορετικο domain η καθε μια?Οχι δηλαδη 2 domain να παραπεμπουν στην ιδια ιστοσελιδα αλλα 2 domain που οδηγουν σε 2 sites αλλα πανω σε ενα hosting account!Αν ξερει καποιος ας βοηθησει!Ευχαριστω!
fouros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Θα πρέπει το πακέτο φιλοξενίας σου να επιτρέπει κάτι τέτοιο, π.χ προσθήκη addon domain στο cpanel.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Θα πρέπει το πακέτο φιλοξενίας σου να επιτρέπει κάτι τέτοιο, π.χ προσθήκη addon domain στο cpanel. Το πακετο που ηδη εχω μου επιτρεπει μεχρι 29 add-on domains,απλα δεν ξερω τον τροπο ωστε να ρυθμισω το καθε domain να προβαλει ξεχωριστη σελιδα! Αν εχεις καποιον οδηγο στειλε μου,η αν μπορεις εσυ να μου πεις!
fouros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Προσθέτεις το νεο σου domain ως addon domain και δίνεις για nameservers αυτους του πακέτου φιλοξενία σου. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Για περισσότερα μπορείς να ρωτήσεις τον web host σου.
kalogeros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Eναλλακτικά μπορείς να κάνεις το εξής. Δημιουργείς δύο φακέλους στο root του ftp account σου, έστω folderA και folderB. Μεταφέρεις τα αρχεία του υπάρχοντος domain στον folderA και τα αρχεία του νέου domain στο folderB. Λες στο υπάρχον domain να χτυπάει στο folderA και το νέο domain στο folderB.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω παιδια να 'σται καλα!!Θα το κανω ετσι με τους φακελους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα