karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά μισό γιατί θα τρελαθώ Μόλις πριν λίγο ένα άγνωστο username Στο Skype μου κάνει κλήση Σημειώνω ότι δεν είναι στη λίστα με αυτούς που έχω κάνει add Αρνούμαι να απαντήσω λοιπόν και του το κλείνω στη μάπα Στο καπάκι ξανακαλεί και αμέσως έρχεται και αίτημα για add WTF? Στις επιλογές για το ποιος να με καλεί και ποιος όχι, έχω αυτά. Νόμιζα ότι είμαι οκ έτσι Για ρίχτε καμια ιδέα... Α α α και για να προλάβω κόσμο. Ιούς και κόρες δεν έχω
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Στο Tools->Options->Calls->Call settings στην επιλογή Allo Calls from ... ειναι επιλεγμένο το people in my contact list ή το anyone;
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Και εκεί είμαι σωστή. Γι' αυτό δε καταλαβαίνω
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Έχεις κάνει redirect ολα τα ports στον υπολογιστή σου; Δηλαδή αν χτυπήσω την εξωτερική σου ip (π.χ 193.193.193.193) θα κάνει request στον υπολογιστή σου ή θα σταματήσει στον router;
RcManiac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αν πας εδώ στο προφίλ σου και πατήσεις επανω στο σκυπε κάνει κλήση και όχι αίτημα φιλίας .(Δεν ξέρω αν έχεις το σκυπε σου εδω)
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πατρίδα με το θέμα router κλπ είμαι σκράπας Αν μπορείς να το κάνεις πιο λιανά να το πιάσω θα σου δώσω μία απάντηση που θα σε βοηθήσει Αν πας εδώ στο προφίλ σου και πατήσεις επανω στο σκυπε κάνει κλήση και όχι αίτημα φιλίας .(Δεν ξέρω αν έχεις το σκυπε σου εδω) Δε το έχω εδώ το skype μου
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τελικά δεν έχω port forward όπως ανακάλυψε ο πατριώτης Οπότε παίδες, μένω ως έχω και αν με ξανακαλέσει κανείς (μια και αυτόν τον έκανα block, delete και report) θα ενημερώσω. Αν κάποιος έχει πάθει κάτι παρόμοιο, ας το πει Plzzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα