Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ενα Fritz 7140 σε isdn με conn-x (αρα δεν εχει τηλεφωνια voip).

Το εχω βαλει εδω και λιγες μερες, συγχρονιζει κανονικα, δεν ειχα προβληματα αλλα παρατηρω οτι στην καρτελα system του Event log βγαζει αυτο το μυνημα συνεχεια: Automatic configuration and updates by the provider are not possible for this device: Connection to autoconfiguration server failed.

Εχω βαλει το τελευταιο firmware, και στο μtorrent δεν ειχα κανενα προβλημα για θυρες κτλ.

Επειδη δεν ειχα ασχοληθει ποτε με Fritz τι παιζει με αυτο το μυνημα?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελει να ρυθμισει ή να κανει update. Παντως εχει το τελευταιο firmware (30.04.67)

Δημοσ.

Είναι μια λειτουργία που ρυθμίζεται το μηχάνημα αυτόματα από τον παροχέα του διαδικτύου σου.

Μπορείς να το ξετσεκάρεις.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ενα Fritz 7140 σε isdn με conn-x (αρα δεν εχει τηλεφωνια voip).

Το εχω βαλει εδω και λιγες μερες, συγχρονιζει κανονικα, δεν ειχα προβληματα αλλα παρατηρω οτι στην καρτελα system του Event log βγαζει αυτο το μυνημα συνεχεια: Automatic configuration and updates by the provider are not possible for this device: Connection to autoconfiguration server failed.

Εχω βαλει το τελευταιο firmware, και στο μtorrent δεν ειχα κανενα προβλημα για θυρες κτλ.

Επειδη δεν ειχα ασχοληθει ποτε με Fritz τι παιζει με αυτο το μυνημα?

δεν εχει να κανει με ports η κατι αλλο.στην ουσια παει να συνδεθει στον Isp που ξερει αυτο για να κατεβασει ειτε firmware update Για την συσκευη ειτε ρυθμισεις πχ για voip κτλ.οποτε κλειστο τελειως και μην ανησυχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...