caution Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πολύ καλή τιμή για μία καυτή, αλλά δυνατή κάρτα Link
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 free μεταφορικά?
k_dinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Περίεργο που δεν τη βλέπω πουθενά στο skroutz. Δυνατή κάρτα πάντως
manosfp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Λέω κι εγω ακόμα δεν ήρθε το καλοκαίρι, ξεκίνησαν τα παγωτά; Sent from my iPad using Insomnia
caution Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εβγα εεε; E δεν παίρνει κεφαλαία στους τίτλους το insomnia...
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αν και θερμάστρα είναι πράγματι αρκετά δυνατή κάρτα. Πόσο είναι τα μεταφορικά παίδες? Το ψαξε κανείς?
kostastnt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν λέει πουθενά για αποστολή για Ελλάδα ή γενικά για international..
shinigami Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 224 λεει Παντως αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν στενλει ελλαδα διοτι ενδιαφερει εναν φιλο μου για να κανει 3way sli,και δεν μπορουσε να την βρει πλεων σε λογικη τιμη :/
caution Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Wir liefern in folgende Länder: Belgien, Dänemark, Finnland, Frankreich, Griechenland, Großbritannien, Irland, Italien, Luxemburg, Niederlande, Norwegen, Österreich, Portugal, Schweden, Spanien, Schweiz. Für eine Lieferung nach Spanien, Niederlande und Österreich nutzen Sie bitte die jeweiligen Ländershops: http://www.alternate.de/html/help/faqcontent.html?faqId=176&tk=118 με τα ανάπηρα Γερμανικά μου Πάει όμως η καλή τιμή, τώρα έχει EVGA GeForce GTX550 Ti FPB @ € 99,90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα