billstamaniac Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 θα ηθελα να ρωτησω το εξης γτ τωρα εχω αρχησει να ασχολουμαι θελω να φτιαξω ενα παιχνιδι το οποιο βασικα θα εμφανιζει με σειρα καποιες εικονες κ ο χρηστης θα πρεπει να σε καθε εικονα να πατησει σε ενα συγκρεκριμενο σημειο οπου θα ειναι αυτο που ψαχνει . Αυτο θα γινοταν πιο ευκολα μεσω χρησης ΧΝΑ ??
nspyrou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 θα ηθελα να ρωτησω το εξης γτ τωρα εχω αρχησει να ασχολουμαι θελω να φτιαξω ενα παιχνιδι το οποιο βασικα θα εμφανιζει με σειρα καποιες εικονες κ ο χρηστης θα πρεπει να σε καθε εικονα να πατησει σε ενα συγκρεκριμενο σημειο οπου θα ειναι αυτο που ψαχνει . Αυτο θα γινοταν πιο ευκολα μεσω χρησης ΧΝΑ ?? Αυτό που περιγράφεις, θα μπορούσε να γίνει και χωρίς να χρησιμοποιήσεις XNA απολήξεις, μιας και από μόνο του το SilverLight είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης και γραφικών στοιχείων. Από την άλλη το XNA σου δίνει αρκετά καλούδια για να "ελαφρύνεις" το βάρος της επεξεργασίας, να αποδώσεις πιο smooth γραφικά και εύκολη κίνηση, και γρήγορο rendering. Δες απλά tutorials και περιγραφές εδώ
billstamaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ξερεις κανεις τι παιζει με τις διαφημισεις σε wp7 βασικα εχω ετοιμη μια εφαρμογη κ θελω να την βαλω free αλλα να εχει καποιες διαφημισεις μεσα για εσοδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα