Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας!

Πρέπει να προχωρήσω άμεσα στην αγορά νέου PC και θέλω βοήθεια για κάποια κομμάτια.

Καταρχάς, η χρήση του θα είναι κυρίως για δουλειές γραφείου, σερφάρισμα με ΠΟΛΛΑ tabs ανοιχτά, Photoshop, αναπαραγωγή ταινιών και πολύ σπάνια αν τύχει κανένα παιχνίδι. Ίσως το παρακάτω πακέτο φανεί υπερβολικό, θέλω όμως κάτι καλό για να κρατήσει μια 5ετία.

- Budget: Γύρω στα 1.000 ευρώ πιστεύω φτάνει και περισσεύει

- 1η προτεραιότητα: Όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο αλλά χωρίς υδρόψυξη. Επίσης δεν με ενδιαφέρει το overclocking, τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια.

Έχω ήδη 4 σκληρούς δίσκους (ο ένας SSD, OCZ Vertex 2), DVD-RW και κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5670 με παθητική ψύξη που θα μεταφερθούν στο νέο PC.

Από εκεί και πέρα καταλήγω σίγουρα σε:

CPU: Intel Core i7 2700K ή Intel Core i7 2600K

M/B: Gigabyte Z68XP-UD4 ή Gigabyte Z68XP-UD3p

Και θέλω βοήθεια για τα υπόλοιπα. Σκέφτομαι τα εξής, χωρίς να το έχω ψάξει πολύ:

RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (Πιθανότατα θα πάρω 2 για να φτάσει συνολικά τα 16GB)

Κουτί: CoolerMaster CASE Silencio RC-550

PSU: Corsair Builder Series 600W V2 80+ ή Corsair Gaming Series GS600 600W PSU 80+ Certified

Ψύκτρα: Δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλη από την stock (εκτός αν η stock κάνει θόρυβο). Τι λέτε για την CoolerMaster Hyper 412S ή την CoolerMaster Hyper 612S; Θα χωράει όμως ή θα δημιουργήσει θέμα με τις μνήμες;

Περιμένω τις προτάσεις σας, κατά προτίμηση με προϊόντα που υπάρχουν στο Πλαίσιο.

Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει (από πλευράς απόδοσης αλλά και κατανάλωσης) να βάλω την κάρτα γραφικών που έχω ή να αφήσω την onboard της μητρικής ή του i7.

Δημοσ.

M/b: Link

Cpu:Link

Ram:Link

Cooler:Link

Psu: Link

Case:Link

Πας στον καλυτερο cpu αφου θες να το χεις το pc για 5 χρονια!Για την μητρικη αυτη θα σου κανει την δουλεια μια χαρα,ψυχτρα αυτη για ησυχια και χαμηλες θερμοκρασιες...

Δημοσ.

Για o/c είπες δεν πας άρα δεν σου χρειάζεται τουμπανάτη μητρική

Κάρτα έχεις

Δίσκους έχεις

Για την δουλειά που το θες και ο 2500k κάνει και θα κρατήσει. Δεν κάνεις τίποτα απαιτητικό

Τα 16GB RAM είναι μεγάλη υπερβολή

Γνώμη μου λοιπόν αφού θες και ησυχία

Αρχικά η ησυχία

fans: http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/609 x3= 49.5

Αν θες να αλλάξεις και τον ανεμιστήρα της Gaia πάρε έναν ακόμα αυτόν εδώ

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1152 11

και για τα εξαρτήματα μιας και δείχνεις πλαίσιο αυτά απο εμένα

post-204649-0-32946400-1330893152_thumb.png

~630 Σύνολο

Δημοσ.

karmen, επειδη και ενας φιλος μου θελει οσο το δυνατον πιο αθορυβο συστημα, αυτοι οι ανεμιστηρες ειναι οντως πιο αθορυβοι απο αυτους που εχει το silencio?

Δημοσ.

ευχαριστω.

offtopic.

το adata μεσα σε μια βδομαδα +6 ευρω? ειδαν οτι το παιρνουν πολλοι φαινεται... χαχαχα (εννοειται μονο για γελια δεν ειναι)

Δημοσ.

Κλασική πολιτική πλαισίου :P

ευχαριστω.

offtopic.

το adata μεσα σε μια βδομαδα +6 ευρω? ειδαν οτι το παιρνουν πολλοι φαινεται... χαχαχα

Και μια συμβουλή ακόμα

Αν θα πάρει το silencio δείτε πρώτα πως πάει απο θόρυβο (εννοώ πως αντιλαμβάνεται ο φίλος σου το θόρυβο, καθώς είναι κάτι υποκειμενικό) και μετά πας σε NB ή BQ

Δεν κάνουν και λίγα :)

Δημοσ.

Εγω έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στους BQ

Και οι δύο όμως είναι μια χαρά σε θέμα απόδοσης και θορύβου :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα προτάσεις!

Μια ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος.

Καθαρά και μόνο από άποψης θορύβου, ποιο τροφοδοτικό είναι πιο αθόρυβο; Corsair Builder Series 600W V2 80+ ή Adata BN series 550W 80+

Είδα ότι το ανεμιστηράκι του Adata βγάζει 29db και με ανησυχεί λίγο...

Δημοσ.

Thanos1972

Πες μας Thanos1972 την δικια σου επιλογη αν θελεις.. -_-

Δεν θελω να πω.την κραταω για παρτη μου................

εδωσε η κυρια κατω απο το ποστ σου μια καλη συνθεση.

Δημοσ.

Σε full load θα βγάζει τόσο κάτι που εσύ δεν θα δεις και δεν θα ακούσεις ποτέ. Το ίδιο συμβαίνει και στο 600άρι της corsair

Στα επίπεδα που θα τα ζορίσεις εσύ δε θα τα ακούς καν

Δημοσ.

Δεν θελω να πω.την κραταω για παρτη μου................

εδωσε η κυρια κατω απο το ποστ σου μια καλη συνθεση.

ουυυ παρτακιααα!!η δικια μου χαλια ε? :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...