Προς το περιεχόμενο

Asus Maximus IV gene - z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια! Αντε με το καλο να παραλαβεις φιλε μου! Και καλα σεταρισματα, ευκολα και χωρις πολλα-πολλα! ;)

Δημοσ.

εχεις σκεφτει πως εξω μακρυα το θεμα εγγυηση θα περιμενει μερες για rma και πως θα χρεωθεις μεταφορικα..πως αν θες να μεταπωλησεις εντος εγγυησης δεν θα εχεις καλη τιμη λογο η εγγυηση ειναι στο εξωτερικο..

δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο που λες ισχυει. σε πραγματα που εχουν βγαλει προβλημα απο το αμαζον πρωτα σου στελνει αλλο και μετα σου ζηταει να το επιστρεψεις πισω με δικα του εξοδα.

απο οτι βλεπω η εγγυηση ειναι ενας χρονος. δεν μου εχει τυχει σε προιον που εχει μεγαλυτερη εγγυηση π.χ. να χαλασει 3 μηνες πριν το τελος σε 3 χρονια - τι θα σου πει αλλα γενικα ειναι πολυ καλοι σε τετοια θεματα - μεχρι στιγμης

Δημοσ.

βλεπω στο τσιγκουνη σε πολλες μητρικες αναφέρετε G3 η Generation 3? ειναι ολες οι Z68 gen3 η μπορει να ειναι παλιότερο μοντελλο αυτη? το visionstudio εχει και τις δυο εκδοχες με 5 ευρώ διαφορά

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=asus+maximus

Οχι δεν είναι όλες οι Z68 gen3.

gen3 = PCI-Express 3.0 θύρα/θύρες

Δημοσ.

την μία την χτύπησα εγώ (πριν γίνουν δύο) many thanks στον topic starter αλλά και στο παιδί που έριξε την ειδοποίηση ότι είναι πάλι διαθέσιμη. Προς το παρόν θα κάνει παρέα με έναν ταπεινό G620.

Δημοσ.

Τι μειονεκτηματα εχει μια mATX σε σχεση με μια ΑΤΧ η ακομα και Ε- ATX ;

λιγότερα slots και μικρότερος χώρος γενικότερα. στην συγκεκριμένη δεν υπάρχουν καθόλου PCI

κατα τα άλλα η μητρική τα σπάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...