Προς το περιεχόμενο

Asus Maximus IV gene - z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις σκεφτει πως εξω μακρυα το θεμα εγγυηση θα περιμενει μερες για rma και πως θα χρεωθεις μεταφορικα..πως αν θες να μεταπωλησεις εντος εγγυησης δεν θα εχεις καλη τιμη λογο η εγγυηση ειναι στο εξωτερικο..

• Moderators
Δημοσ.

έχει και μετ/κά 25£ αλλά και πάλι είναι πολύ καλή τιμή

Free Shipping πανω απο 25 λιρες, ειναι του αμαζον. 

Edit seconds after:

Μολις εξαφανιστηκε. Παπαλα...

• Moderators
Δημοσ.

μάλλον 1 είχανε :shock:

Οχι, οταν εχουν λιγοτερα απο 11 αναφερει με κοκκινο "Only 10 left in stock--order soon.", αρα δεν ηταν ενα. Δεν "εξαντληθηκε", απλα εξαφανιστηκε για την ωρα το προιον με πωλητη το αμαζον.

Να και το screenshot για οποιον δεν προλαβε να το δει στο οποιο δεν υπηρχε ενδειξη με υπολοιπο στοκ.

post-83099-0-98745000-1330944492_thumb.png

Δημοσ.

και πως εξαφανίστηκε αφού δεν τελειώσανε φίλε μου matrixxx ?? ήμουν ένα βήμα πριν την παραγγείλω και μου την έσπασε τελείως που σταμάτησε να υπάρχει ξαφνικά.

Δημοσ.

Προφανώς είχαν κάνει λάθος στην τιμή. Ξαναμπήκε στις 116 λίρες. Απλά εκεί, όσοι πρόλαβαν να παραγγείλουν με τις 102 λίρες, θα την πάρουν τόσο. Εκεί τα λάθη πληρώνονται ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ξαναμπήκε στις 116 λίρες. Απλά εκεί, όσοι πρόλαβαν να παραγγείλουν με τις 102 λίρες, θα την πάρουν τόσο. Εκεί τα λάθη πληρώνονται ;)

Οχι δεν ξαναμπηκε στις 116, αυτο που βλεπεις ειναι τριτος πωλητης και υπηρχε απο πριν οπως μπορεις να δεις στο screenshot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...