Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια! το προβλημα μου ειναι το εξης:

βαζω χρεωστικη τυπου visa (2 διαφορετικες) ή μια maestro μου λεει οτι δε ειναι σωστη η μεθοδος πληρωμης και κατι τετοια επιλεξτε αλλη μεθοδο,εσεις πως αγοραζετε?

και κατι αλλο. οταν βλεπουμε κατι που μας αρεσει λεει πχ" 1,36€ αλλα οτνα παταμε αγορα του το δειχνει σε US νομισμα.ετσι σας δειχνει και σε σας?

ειναι μεσω google wallet ολο αυτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

γεια! το προβλημα μου ειναι το εξης:

βαζω χρεωστικη τυπου visa (2 διαφορετικες) ή μια maestro μου λεει οτι δε ειναι σωστη η μεθοδος πληρωμης και κατι τετοια επιλεξτε αλλη μεθοδο,εσεις πως αγοραζετε?

και κατι αλλο. οταν βλεπουμε κατι που μας αρεσει λεει πχ" 1,36€ αλλα οτνα παταμε αγορα του το δειχνει σε US νομισμα.ετσι σας δειχνει και σε σας?

ειναι μεσω google wallet ολο αυτο.

Στο google checkout βαζω την κάρτα μου εγω και μετα αγοράζω κανονικά απο το android market (και με visa και με prepaid). Οι τιμές μου εμφανίζονται κανονικα σε ευρω και σε ένα δευτερόλεπτο μετα την αγορα ερχεται και το σχετικό αποδεικτικό email. Μηπως χρησιμοποιείς καμια εφαρμογή τύπου market enabler και θεωρει πως εισαι σε άλλη χώρα;

Βεβαια δεν αγοράζω συχνα πλέον μιας και θεωρώ τραγικές τις τιμές στο android market σε σχέση με αυτές του iOS! Ακόμη και μια απλη εφαρμογή rss κοστίζει 5 ευρω και ειναι και χαλια σχεδιαστικα!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...