Προς το περιεχόμενο

World of Warplanes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ έπαιξα λίγο στην αμερικάνικη (ναι, δεν ήξερα ότι Αμερική και Ευρώπη έχουν ξεχωριστό account...), αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο να στρίβω διπλάνο με τόσα Gs + ότι το training με έβγαζε εκτός χάρτη και ο instructor έπαιρνε τον έλεγχο την στιγμή που ο τελευταίος στόχος ήταν μπροστά μου και με σκότωνε ο tailgunner του. -_-

Δημοσ.

Είχα μπεί και εγώ στην closed beta πρίν κανα δίμηνο.Άντεξα βαριά 3ωρες συνολικού gameplay και το έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες.Unplayable απλά (με πληκτρολογιο-ποντικι-gamepad).Ίσως ήταν η συγκεκριμένη έκδοση,ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα με joystick,δέν ξέρω.

Καλύτερα να παίξω wot και να φανταστείτε οτι δέν το συμπαθώ...

• Moderators
Δημοσ.

Και με joystick που είχα δοκιμάσει, η ανταπόκριση μου φάνηκε αργή.

Και όχι, το ότι είναι 1ου παγκοσμίου δεν δικαιολογεί την αργή ανταπόκριση, θα δικαιολογούσε stall σε πολύ κλειστή στροφή, που δεν έχει.

Δημοσ.

με το τελευταιο patch (προχτές) έχουνε αλλάξει αρκετά πράγματα...(γραφικά, χειρισμός). Παντως εμένα 10+GB για 2-3 χάρτες που έχει μου φαινονται πολλά. :mellow:

Είδα ότι έχουνε στα σκαριά και world of battleships. Αυτό θα έχει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει Link.png Site: αυτό ,το arcade παιχνιδάκι της WG δεν λέει μια.

Με το απαίσιο(μέχρι πολύ πρόσφατα) World of tanks έκανε επιτυχία γιατί ουσιαστικά έπαιζε μόνη η WG(+το τεράστιο hype)και οι παίκτες ανεχόντουσαν τα άπειρα γιατί δεν είχαν να πάνε άλλου.

Τώρα με τέτοιο ανταγωνισμό μάλλον θα αλλάξουν τα πράγματα. :-)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lOaiZ2_mfzs

http://www.youtube.com/watch?v=8ypABVvKGTA

http://www.youtube.com/watch?v=XLnMrKmeqok&feature=related

Δημοσ.

Το War Thunder είναι πιο MMO γενικά απ' ότι είδα, αφού θα έχεις και καράβια κλπ πιο μετά;

(και μάλλον θέλει ξεχωριστό topic; ;) )

Θα αρχίσουν με άρματα πρώτα(και εάν κρίνω από το World of Planes θα τα σπάει)και μετά θα πάνε στα πλοία.

Σε συνδυασμό με τους πραγματικά μεγάλους χάρτες θα είναι τέλειο.

Επίσης από ότι είδα έχει και single για εκπαίδευση και αύξηση εμπειρίας.

Το ότι θέλει topic θέλει.Πραγματικά αξίζει άλλο ώστε να διαφημιστεί.

Δημοσ.

Και ακόμη υποφέρουμε με το wot και τα άπειρα που κάνουν εκεί μέσα,nerf και nerf και μας παίρνουν άρματα με 1000 games και τα κάνουν premium,άι σιχτίρ πια,άντε να ξεκινήσει λίγο ο ανταγωνισμός και να φύγουμε επιτέλους από τα ζαγάρια της WG

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

το παιχνιδι εχει φτασει στα τελευταια σταδια της beta

πολυ ωραιο αλλα και πολλα θεματα τουλαχιστον σε εμενα

με το τελευταιο update εχω θεμα το οτι δε μου παιζει το παιχνιδι σε fullscreen αλλα μονο σε windowed mode..( και μετα το πειραγμα το preferences.xml)  οταν μετα παω απο τα ingame settings να το κανω fullscreen απλα κρασαρει το παιχνιδι

και το πιο σοβαρο ειναι το θεμα με τους AMD , υποτιθεται οτι το διορθωσανε αλλα εμενα ακομα τα ιδια μου κανε.. πρεπει να κλεινω  τον ενα core με αποτελεσμα να παιζω με σουπερ χαμηλα fps

Δημοσ.

Οσοι εχετε προβλημα με την εκτελεση του παιχνιδιου πολλες φορες (οπως εγω) , βρηκα τη λυση

Απλα τρεχετε αντι του launcer (WOWpLauncher.exe") , το εκτελεσιμο του game (WorldOfWarplanes.exe") που βρισκεται στον ιδιο φακελλο.

Βεβαια το εκτελεσιμο του παιχνιδιου δεν ψαχνει πρωτα για updates, γιαυτο αν δειτε οτι καποια φορα εχει βγει καποιο Update θα τρεξετε τον launcer μια φορα και μετα κανονικα μπορειτε να τρεχετε το εκτελεσιμο του game (WorldOfWarplanes.exe)

Μια χαρα ειναι το παιχνιδακι και στον χειρισμο και σε ολα, δεν καταλαβαινω τα τοσα παραπονα που υπαρχουν , ισως στις προυγουμενες εκδοσεις να ειχε αυτα τα προβληματα και τωρα να εφτιαξαν.

Δεν βλεπω το λογο καποιος να παρει premium σε τετοια games.

Αν παιζει κανονικα με τον free ξεκλειδωνουν πιο αργα τα αεροπλαν αλλα παιρνει και την απαραιτητη εμπειρια για να συνεχισει.

Τι να κανω ενα αεροπλανο V ή VI level οσο τουμπανο και να ειναι αν δεν εχω την αναλογη εμπειρια? Θα με φανε λαχανο οι αλλοι στα level αυτα αν ειμαι noobas

• 2 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...