Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος κανενα τροπο η κανενα προγραμμα addon κτλ , που να να μαρκαρεις απο ενα κειμενο καποιες σειρες που σε ενδιαφερουν και να εχει την δυνατοτητα να γινουν καπου save σε ενα doc π.χ

Ευχαριστω

Δημοσ.

Βασικά αυτό το κάνει το copy-paste εδώ και χρόνια αν αυτό εννοείς δεν χρειάζεται πρόγραμμα. Εκτός αν θες να μαρκάρεις απο βιβλίο οπότε θα χρειαστείς κι άλλα εκτός του προγράμματος. Αν θες πες τι ακριβώς θες να κάνεις...

Δημοσ.

θελω να γλυτωσω την εναλλαγη αναμεσα σε firefox - word θελω απλα να μαρκαρω το κειμενο ctrl + c και να γινεται paste στο word πχ

Δημοσ.

καλησπέρα, θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος κανενα τροπο η κανενα προγραμμα addon κτλ , που να να μαρκαρεις απο ενα κειμενο καποιες σειρες που σε ενδιαφερουν και να εχει την δυνατοτητα να γινουν καπου save σε ενα doc π.χ

Ευχαριστω

Υπάρχει αλλά έχει και cloud μέσα. Το evernote. Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια από την beta του και με βολεύει αφάνταστα.

Δημοσ.

Αυτό είναι κάτι παρόμοιο με το ditto;

Κρατάει δηλαδή σε clipboard ό,τι και να κάνεις copy και μπορείς μετά να το κάνεις paste όποτε θέλεις;;;

• Members
Δημοσ.

Ευχαριστω

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ακριβώς, αλλά εμένα για απευθείας σημειώσεις πάνω σε ιστοσελίδες με έχει βολέψει το Scribble https://www.scrible.com/beta που δεν είναι καν addon αλλά ένα απλό bookmarklet

Δεν τα κάνει export σε doc αλλά μπορείς να τα αποθηκεύσεις online ή ακόμα και να τα μοιραστείς με τρίτους.

Αλλιώς, αν το μόνο που θες είναι τα συγκεκριμένα κομμάτια της κάθε σελίδας, προτείνω κι εγώ Evernote

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...