ZELDA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 καλησπέρα, θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος κανενα τροπο η κανενα προγραμμα addon κτλ , που να να μαρκαρεις απο ενα κειμενο καποιες σειρες που σε ενδιαφερουν και να εχει την δυνατοτητα να γινουν καπου save σε ενα doc π.χ Ευχαριστω
takis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Βασικά αυτό το κάνει το copy-paste εδώ και χρόνια αν αυτό εννοείς δεν χρειάζεται πρόγραμμα. Εκτός αν θες να μαρκάρεις απο βιβλίο οπότε θα χρειαστείς κι άλλα εκτός του προγράμματος. Αν θες πες τι ακριβώς θες να κάνεις...
ZELDA Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 θελω να γλυτωσω την εναλλαγη αναμεσα σε firefox - word θελω απλα να μαρκαρω το κειμενο ctrl + c και να γινεται paste στο word πχ
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 καλησπέρα, θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος κανενα τροπο η κανενα προγραμμα addon κτλ , που να να μαρκαρεις απο ενα κειμενο καποιες σειρες που σε ενδιαφερουν και να εχει την δυνατοτητα να γινουν καπου save σε ενα doc π.χ Ευχαριστω Υπάρχει αλλά έχει και cloud μέσα. Το evernote. Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια από την beta του και με βολεύει αφάνταστα.
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αυτό είναι κάτι παρόμοιο με το ditto; Κρατάει δηλαδή σε clipboard ό,τι και να κάνεις copy και μπορείς μετά να το κάνεις paste όποτε θέλεις;;;
Members gsarig Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Members Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 καλησπέρα, θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος κανενα τροπο η κανενα προγραμμα addon κτλ , που να να μαρκαρεις απο ενα κειμενο καποιες σειρες που σε ενδιαφερουν και να εχει την δυνατοτητα να γινουν καπου save σε ενα doc π.χ Ευχαριστω Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ακριβώς, αλλά εμένα για απευθείας σημειώσεις πάνω σε ιστοσελίδες με έχει βολέψει το Scribble https://www.scrible.com/beta που δεν είναι καν addon αλλά ένα απλό bookmarklet Δεν τα κάνει export σε doc αλλά μπορείς να τα αποθηκεύσεις online ή ακόμα και να τα μοιραστείς με τρίτους. Αλλιώς, αν το μόνο που θες είναι τα συγκεκριμένα κομμάτια της κάθε σελίδας, προτείνω κι εγώ Evernote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα