Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

ηθελα να ρωτησω τα εξης: οταν θελει καποιος να βαλει ενα προϊον στο ebay ή στο amazon για να πουλησει, τι διαδικασιες πρεπει να κανει σχετικα με την πληρωμη? δηλαδη σιγουρα πρεπει να ανοιξει λογαριασμο σε τραπεζα, αλλα πως για παραδειγμα μπορει να δωσει την ευκαιρια να αγορασει καποιος με paypal περα απο τις απλες καρτες? επισης σε ποια τραπεζα θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο να ανοιξει λογαριασμο και τι ειδους λογαριασμος πρεπει να ειναι αυτος?

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις ρίξει μια πρώτη ματιά εδώ.

Δεν το ειχα δει αυτο, ευχαριστω παρα πολυ! Πολυ κατατοπιστικο!

Μου δημιουργηθηκαν ομως κι αλλες αποριες:

1. Αυτος ο οδηγος μιλαει για paypal μονο. σχετικα με προπληρωμενες καρτες γενικα, τυπου prepaidcard τι γινεται?χρησιμοποιεις το λογαριασμο στην paypal? εχω μπερδευτει λιγο..μπορει καποιος να με ξεμπερδεψει?

2. Εστω οτι εγω θελω να πουλησω κατι στο εξωτερικο μεσω ebay. καταρχας πρεπει να κανω λογαριασμο. αυτον τον λογαριασμο θα πρεπει να τον κανω στο ελληνικο ebay, σε ξενο ebay.. που? εχει σημασια? γιατι οταν για παραδειγμα δηλωνεις για shipping στο ebay.com αναφερεται στο usps.

3. Επισης, οσον αφορα το να στειλεις στο εξωτερικο κατι, τι παιζει με τα τελωνεια? το μονο που ξερω ειναι οτι για να ερθει απο Ευρωπη εδω δεν εχουμε θεμα, αλλα απο εκτος Ευρωπης, περναει απο τελωνειο. το ιδιο ισχυει και για να στειλεις κατι?

4. και ενα αλλο θεμα, ειναι με τις αποδειξεις. τι στελνουμε ως αποδειξη σε ελληνα και τι σε ξενο?

παιδια συγγνωμη αν σας φαινονται γελοια αυτα που ρωταω, αλλα προσπαθω να καταλαβω τι γινεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...