gesamgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 παιδια partition 650 gb ηθελα να το μεγαλωσω με το Partition Wizard PE 5.0 και μου εβγαλε ξαφνικα μηνυμα ΛΑΘΟΥΣ! Ο ΔΙΣΚΟΣ ΧΑΘΗΚΕ απο τα windows ,,,ετρεξα το checkdisk του προγ/τος και αρχισε να φτιαχνει τα αρχεια...και ο δικος εμφανισθηκε!! τωρα ομως ενω πριν ηταν γεματος (1 gb ελευθερο) τωρα δειχνει 104 GB ελευθερα!! που πηγαν τα υπολοιπα 103? ΧΑΘΗΚΑΝ? και προλαβα να δω στην αναφορα που εδωσε το προγραμμα οταν τελειωσε την εργασια επαναφορας οτι 120 GB κακως λεει εδειχναν πιασμενα και τα απεδωσε παλι ως ελευθερα! παιδια help τι γινεται?
deesnider Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ...γκουχ! ...γκουχ! ...back up, πριν πειραματιστούμε με partitions...γκουχ!... Τέλος πάντων! Αν ο δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά από το λειτουργικό, έχει drive letter κ.τ.λ., χωρίς να γράψεις τίποτα επάνω του, άσχετα αν φαίνεται άδειος, δοκίμασε για αρχή το δωρεάν recuva και ...βλέπουμε!
gesamgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! ευχαριστω ....οι βλακειες πληρωνονται!! δηλαδη εχω ελπιδα? μπορει να βρει τιποτα? ναι ο δισκος αναγνωριζεται κανονικα με το γραμμα που ειχε και πριν αλλα αντι να δειχνει 650 gb >>> 649 γεματος και 1 gb free δειχνει 104 gb free τωρα τρεχω το active file recovery που εχω αγορασμενο και μου βρισκει παρα πολλα αλλα ενω εχει φτασει στο 30% εχει βρει ηδη 102 gb αρχεια///πως ειναι δυνατον?
deesnider Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το active file recovery, θεωρείται ακόμα πιο αποτελεσματικό από το recuva και τις λοιπές δωρεάν λύσεις. Μην προβληματίζεσαι από το τι βλέπεις όσο τρέχει το πρόγραμμα. Άφησέ το να τελειώσει. Θεωρώ δεδομένο ότι, ως προορισμό των ανακτηθέντων αρχείων, έχεις ορίσει άλλο δίσκο - όχι απλά άλλο partition - έτσι; Γενικότερα, ελπίδα έχεις. Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι ...πεθαίνει τελευταία;
gesamgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ευχαριστω!! περιμενω να τελειωσει λοιπον ... θα ενημερωσω φιλοι μου ναι ναι σε αλλο δισκο εννοειται...
TheELF Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 τωρα τρεχω το active file recovery που εχω αγορασμενο και μου βρισκει παρα πολλα αλλα ενω εχει φτασει στο 30% εχει βρει ηδη 102 gb αρχεια///πως ειναι δυνατον? Γιατί βρίσκει αναφορές σε αρχεία που εσύ μπορεί να τα έσβησες και χρόνια πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα