nortalf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους πριν 4 μήνες αγόρασα το sony ericsson expiria arc και την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς μου το έκλεψαν... Ψάχνω να πάρω καινούριο τώρα και έλεγα να διαθέσω γύρω στα 200 ευρώ αλλά επειδή όλο βλέπω τελικά το ποσό θα πάει γύρω στα 300, ξεκίνησα βλέποντας το sony ericsson neoπου έχει ίδιο μενού με το arc αλλά δεν μου καθόταν καλά στο χέρι (πιο χοντροκομμένο και πιο μικρή οθόνη σε σχέση με το arc) μετά είδα κάποια τηλεφωνά γύρω στα 200 ευρώ (samsung zte huawai) τα οποία επίσης δεν με ενθουσίασαν μέχρι που είδα προχθές το lg optimus 2X με οποίο ψιλοκόλησα καθώς και γρήγορο είναι και μεγάλη οθόνη έχει αλλά σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά γιατί η τιμή του μου φαίνεται χαμηλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει... Για να μην κουράζω αυτό που θα ήθελα είναι ένα κινητό με οθόνη 4 ίντσες και πάνω και να είναι ψιλογρήγορο,τι θα προτείνατε εσείς το lg ή κάτι άλλο? επίσης έκδοση adroid 4 θα βγει για το συγκεκριμένο? γιατί πολλά έχω διαβάσει αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα... Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα