Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια οθονη (οθονη pc ΟΧΙ τηλεοραση που την εχω συνδεσει με τον υπολογιστη).Πηγα λοιπον να δω την αναλυση την οποια ειχα μεχρι εκεινη τη στιγμη και ειδα οτι ειναι 1400χ1050.Τωρα οσο κουφο κι αν ακουγεται ειμαι σχεδον βεβαιος οτι η συγκεκριμενη οθονη πηγαινε μεχρι 1920χ1080.Ομως στο μενου αναλυσεων εμφανιζεται το 1400χ1050 ως η μεγιστη αναλυση που μπορω να επιλεξω.Ειναι αυτη λοιπον η μεγαλυτερη αναλυση που "σηκωνει" η οθονη μου η κατι αλλο παιζει;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εκτός από την ανάλυση της οθόνης, ρόλο (το μεγαλύτερο) παίζει και η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να σου αποδώσει και η κάρτα γραφικών σου

Δημοσ.

Μαλιστα.Τοτε εχεις δικιο φιλε μου.Εδω και καιρο που χαλασε η καρτα γραφικων μου,δουλευω το pc με την onboard καρτα της μητρικης.Φαινεται οτι ειχα δει την 1920x1080 στην οθονη με τη παλια καρτα...Ευχαριστω!

Δημοσ.

Οι μη Onboard καρτες γραφικων σηκωνουν full hd αναλυσεις εδω και πολλα χρονια οποτε συνηθως ο περιορισμος ειναι η οθονη.αν και παραξενο για onboard Να παιζει μεχρι hd και οχι full hd.εκτος αν δεν εχουν περαστει drivers.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή έχω παρόμοιο προβληματισμό με τον φίλο vageli, θα ήθελα τη βοήθεια σας παιδιά.

έχω εδώ και χρόνια (περίπου 6 χρόνια) μια οθόνη 17" που δουλεύει μια χαρά ακόμη,

απλά θέλω επιτέλους να αλλάξω σε μεγαλύτερη, 23" ή 24".

κατά προτίμηση IPS panel DELL, U2312HM / U2412M.

επειδή όμως το Desktop PC μου είναι το ίδιο παλιό όσο είναι η οθόνη, η ερώτηση μου είναι,

αν η κάρτα γραφικών (ATI Radeon X1300 Series) θα μπορεί να ανταποδώσει τις αναλύσεις

αυτών των οθόνων.

Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 3200 Venice 2.0 GHz tray 512 KB

Μνήμη: 2 GB RAM

Windows XP Service Pack 2

Επεξ/σία από WiseGuy
Δημοσ.

μπορεί να βοηθήσει κανείς παιδιά; :rolleyes:

δε θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα για το ερώτημα μου παραπάνω, μιας και έχει σχέση

με τα θέματα εδώ...

ευχαριστώ...

Υ.Γ.

έριξα μια ματιά και σε παλαιότερα παρόμοια θέματα στο φόρουμ, απλά για την κάρτα αυτή δε βρήκα κάτι.

Δημοσ.

μπορεί να βοηθήσει κανείς παιδιά; :rolleyes:

δε θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα για το ερώτημα μου παραπάνω, μιας και έχει σχέση

με τα θέματα εδώ...

ευχαριστώ...

Υ.Γ.

έριξα μια ματιά και σε παλαιότερα παρόμοια θέματα στο φόρουμ, απλά για την κάρτα αυτή δε βρήκα κάτι.

Simple google search...

Maximum supported resolution 2560X1600

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1892482&CatId=2234

Δημοσ.

Simple google search...

Maximum supported resolution 2560X1600

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1892482&CatId=2234

οπότε αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρω πριν πάρω μια τέτοια οθόνη έτσι;

να την "σηκώνει" δηλαδή η κάρτα γραφικών... ο επεξεργαστής κτλ. θα είναι υπέραρκετά φαντάζομαι...

να είσαι καλά για την απάντηση!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...