maxdore217 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 χερετώ όλα τα παιδιά του φόρουμ και παραλλήλα ζητάω μια τεχνική γνώση σε ένα θέμα που δεν το θυμάμαι πολύ καλά πρόσφατα εφτίαξα ένα σταθερό που έχει πάνω μια kingstone kvr800d2n5/2gb , η m/b πέρνει 4 dimm (μεχρι 16GB και με δυνατότητα dual) Βέβαια εγώ έχω βάλει μόνο μια + θέλω να ξέρω για dual τι πρέπει να ισχύει.. 1.Αν πάρω αυτήν Exceleram E20101A - 2 GB - Μνήμη RAM - DDR2 θα συνεργάζεται με την δικιά μου χωρίς προβλήματα? Στα τεχνικά είναι ίδια απότι βλέπω. 2.μπορώ να πάρω και μικρότερη σε χωριτικότητα π.χ.1gb ίδιας μαρκας και περιγραφής και να δουλέψει dual ή δεν γίνεται αυτό? οποίος είναι σύγουρος ας μου στείλει να ξεδιαλίνει ΄λίγο η κατάσταση σε μένα γιατί επικρατεί χάος ευχαριστώ!
maxdore217 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 τι έγεινε ρε παιδία δεν ξέρει να απαντήση κανένας? τόσο δύσκολο είναι...
Luciddream Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 βασικά μην τρελένεσαι με το dual channel... δεν κερδίζεις και πολλά..
maxdore217 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 δηλαδή φίλε μου εσύ τι θα έκανες αμα είχες 1Χ2GB ; 1. μπορώ να πάρω άλλη μια 1gb αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα δω διαφορά η θα με ρίξει. η δικια μου ειναι 800mhz και cl 5 τι μου πρωτίνεις εσυ? Για να έχεις εικόνα λεώ να πάρω μια τέτοια Kingston KVR800D2N6/1G εγώ έχω με n5 τι χάνω τι κέρδίζω ? 2. Αμα πάρω την ίδια με την δικία μου υπάρχει περίπτωση να μην δουλευουν σωστά επειδή δεν ήταν πακέτο και έχουν διαφορετική χρονικά κατασκευή?
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πρακτικά για να παίξεις σε dual channel θες ζευγάρια από memory modules του ίδιου μεγέθους, δηλ. 2GB στην περίπτωσή σου. Ιδανικά θα πρέπει να ναι ίδιες ακριβώς. Προσωπικά δεν συνάντησα πρόβλημα ακόμα και με ζευγάρωμα διαφορετικών μνημών. Οι διαφορές σε timings/MHz/κατασκευαστή δεν εμπόδισαν το dual channel. Αν θες επιπλέον μνήμη, πάρ την. Αν το κάνεις μόνο και μόνο για το dual, μην το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα