lefscott Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλημέρα σε όλους Έχω ένα παλιό υπολογιστή, στον οποίο θέλω να βάλω ένα USB πληκτρολόγιο. Η μητρική είναι η Abit NF7S V2.0 και το υποψήφιο πληκτρολόγιο είναι το Gigabyte GK-K7100 (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3064#ov). Ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας με τη συγκεκριμένη μητρική, αν θα λειτουργήσει κανονικά το πληκτρολόγιο (με ή χωρίς ανταπτοράκι) στο BIOS αλλά και γενικότερα στα Windows (έχω XP SP3). Να αναφέρω οτι έχω κάνει κάποιες ρυθμίσεις ενεργοποίησης των USB στο BIOS. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.
lefscott Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Κανένας δεν είχε το συνδυασμό Abit NF7S V2.0 και USB πληκτρολόγιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 από την στιγμή που έχεις ενεργοποιήσει από το BIOS την υποστήριξη για USB Keyboard δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα, αν θες να είσαι σίγουρος δανείσου usb keyboard από κάνα φίλο/γνωστό/συγγενή...
lefscott Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ο συνδυασμός δούλεψε κανονικά σε BIOS και Windows, με το πληκτρολόγιο συνδεδεμένο σε USB θύρα (γιατί με PS/2 ανταπτοράκι ούτε το πληκτρολόγιο δούλευε ούτε το ποντίκι). Τέλος καλό όλα ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα