Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή!

Ύστερα από μια πεντάμηνη, περίπου, χρήση σπασμένων Lion στο MacBook Pro, τις τελευταίες ημέρες μου εμφανίζεται τακτικά στην οθόνη ένα γκρι πλαίσιο που μου ζητάει επανεκκίνηση στο Mac, πέρα ότι μου κόλλαγε αρκετά. Από ανοησία μου, ίσως, δεν έδωσα σημασία και έπιασα να κάνω format με τα γνήσια leopard που είχα τη συσκευασία. Απ,ότι διάβασα όμως και από ότι έμαθα και από την Apple, έχω πάθει kernel Panic και συμπερασματικά, ύστερα από αμέτρητες απόπειρες, δεν μπορώ να κάνω format ούτε καν μετά από 7 pass erase του σκληρού. Η εγγύηση με καλύπτει ακόμα για 35 μέρες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Ελλάδα κάνουν καλή δουλειά. Καταρχήν ζητάω να μου πείτε εσείς τι να κάνω και κατά δεύτερον ζητάω πάλι το ίδιο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλή σαρακοστή και σε εσένα! :P

Λογικά έχει να κάνει με τον σκληρό σου δίσκο το πρόβλημα.

Επομένως, πήγαινε ει δυνατόν στην iSquare. Είναι ο επίσημος distributor στην Ελλάδα και αναλαμβάνει τα "βαριά" service που δεν κάνουν οι εξουσιοσοτημένοι μεταΠΩΛΗΤΕΣ. ;)

Τρέξε όσο σε καλύπτει η εγγύηση όμως. B)

Δημοσ.

Όντως πρέπει να ναι ο σκληρός γιατί κάνει ασταμάτητο θόρυβο όλη την ώρα. Οπότε ssd κατευθείαν και ας επιβαρυνθώ!!

Δημοσ.

Ε, στείλτον για αντικατάσταση και μετά αγόρασε τον SSD. Έτσι θα σου μείνει και ο νέος, κουτάτος, working, μηχανικός σκληρός. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...