ronnie79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλημέρα Φίλος με toshiba satelite L300D-20M θέλει να κάνει format αλλά δέν έχει τα cd Άν περάσω τα δικά μου απο satelite L505-10V θα είναι όλα ok ή πρέπει να ψάξω να βρώ τα cd απο το μοντέλο του ακριβώς?
tomasss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τα συνοδευτικά CD του Toshiba ? Όχι, αυτά δεν χρειάζονται για τους drivers. Ας εγκαταστήσει πρώτα τα windows 7 και οι drivers θα κατέβουν αυτόματα από το ιντερνετ. Καλό όμως θα ήταν να κατεβάσει από το site υποστήριξης του Toshiba τους drivers του WI FI μη κάνει ότι δεν τους βλέπουν τα 7. Τα utilities της Toshiba, εννοείται από το site.
ronnie79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δηλαδή να του περάσω τα windows απο τα δικά μου cd και μετά να κατεβάσω τους drivers απο την σελίδα παρακάτω ή θα τους αναζητήσει αυτόματα..? Για δώσε λίγο τα φώτα σου, γιατί όταν είχα πάρει εγώ το δικό μου του έβαλα τα cd κ μετά ακολούθησα τα βήματα, δέν θυμάμαι να έψαξα να κατεβάσω κάτι ξεχωριστά Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=703&language=13&selOS=all&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=all&page=6
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εγώ θα έλεγα όχι με τα δικά σου DVDάκια, γιατί το δικό σου θα έχει ενσωματωμένους drivers για το δικό σου λαπτοπ, και θα έχεις προβλήματα (και με μπλέ οθόνες ίσως). Vista είχε αυτό; (έτσι λέει το google) Δες τα iso που έχω σε αυτό το τοπικ, κατέβασε το official iso των windows από torrent και βάλε το serial που έχει κάτω απ'το λαπτοπ όταν το ζητήσει. Αν θέλεις να τα γυρίσεις στην ελληνική γλώσσα (επειδή τα τορρεντ είναι στα αγγλικά), δες εδώ. Μια απλή διαδικασία 2 κλικ είναι edit: Αν χρειαστεί drivers (πιθανότατα για lan, wifi, κάμερα και ήχο), πας εδώ και βρίσκεις για το μοντέλο σου (το έχει).
ronnie79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ok, θα τον βάλω να ψάξει άν μπορεί να βρεί τα cd απο το μαγαζί που τον αγόρασε κ δέν του τα έδωσε....που εχει κλείσει κιόλας κ άν δεν τα βρεί ξεκινάω αυτά που είπες Thanks
stavros100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 γεια σας παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστό θεμα αλλα εχω ενα πρόβλημα που πρεπει να το διορθώσω.πριν λιγη ωρα πήγα να κανω εγκατάσταση των windows 7 ultimate μετα απο format και λιγο πριν τελειώσει η εγκαταστση σταμάτησε, και μου γραφει οτι (δεν γινετε να ολοκλιροθει η εγκατασταση λογο σφάλματος και κλείνω το παραθυράκι και μου κανει επανεκκίνηση και ξανα βγαζει το παραθιρακι του σφαλματος..δοκιμασα να ξαναβαλω το dvd των windows αλλα οταν το βαζω δείχνει μαυρη τιν οθονη και μετα απο κανα 5λεπτο κανει παλι επανακηνηση .. αυτο κανει σινεχεια .. ουτε με το BIOS εβγαλα ακρη .. παντος τα windows ξερω οτι ειναι καλα γιατι ειχα στο λαπτοπ εδω και πολυ καιρο και δεν ειχα πρόβλημα.... μήπως υπάρχει κάποια λύση;
tolis_01 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 γεια σας παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστό θεμα αλλα εχω ενα πρόβλημα που πρεπει να το διορθώσω.πριν λιγη ωρα πήγα να κανω εγκατάσταση των windows 7 ultimate μετα απο format και λιγο πριν τελειώσει η εγκαταστση σταμάτησε, και μου γραφει οτι (δεν γινετε να ολοκλιροθει η εγκατασταση λογο σφάλματος και κλείνω το παραθυράκι και μου κανει επανεκκίνηση και ξανα βγαζει το παραθιρακι του σφαλματος..δοκιμασα να ξαναβαλω το dvd των windows αλλα οταν το βαζω δείχνει μαυρη τιν οθονη και μετα απο κανα 5λεπτο κανει παλι επανακηνηση .. αυτο κανει σινεχεια .. ουτε με το BIOS εβγαλα ακρη .. παντος τα windows ξερω οτι ειναι καλα γιατι ειχα στο λαπτοπ εδω και πολυ καιρο και δεν ειχα πρόβλημα.... μήπως υπάρχει κάποια λύση; Μήπως έχει φθαρεί το δισκάκι; Μπορείς να τα ξαναγράψεις σε άλλο;
stavros100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μήπως έχει φθαρεί το δισκάκι; Μπορείς να τα ξαναγράψεις σε άλλο; οχι το δισκάκι ειναι καλο εχω βαλει και αλλο δισκο με windows να το δοκιμασω και εκανε τα ιδια προβληματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα