exypnakias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Γεια σας, παιδιά! Θέλω να κάνω μία ερώτηση κι αν είναι δύνατον να μου την απαντήσετε! Έχω 1 ή 2 χρόνια που είχα what's up. Το χρησιμοποιούσα ένα διάστημα αλλά είδα οτι δε με βολέβει πλέον! Μετά από λίγο καιρό το ξάνα χρησιμοποιήσα αλλά πρίν 3 μέρες πήγα να αλλάξω εταιρία και να βάλω q. Άλλαξα εταιρία έβαλα καρτοκινητή δηλ. με κάρτα ανανέωσης και παράτησα το what's up. Εγώ τώρα θέλω να σταματήσω να έχω What's up. Φυσικά και στο what's up το είχα με κάρτα ανανέωσης. Και τώρα εφώ θέλω να ρωτήσω αν γίνετε να λήξω τη προθεσμία πιο γρήγορα από οτι μου λέει (24 Φεβρουαρίου 2013). Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;;; Πρέπει να πάω στην Cosmote ή μπορώ από το κινητό μου ή από το site της what's up;;; Ευχαριστώ!
slr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο θες κάτι τέτοιο. Αν έχεις χάσει την κάρτα sim τότε μπορείς να καλέσεις το 13838 της Cosmote και να τους πεις να κάνουν φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το νούμερο σου. Αλλιώς σπας την καρτα sim και την πετάς... Ελπίζω να σε κάλυψα.
exypnakias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο θες κάτι τέτοιο. Αν έχεις χάσει την κάρτα sim τότε μπορείς να καλέσεις το 13838 της Cosmote και να τους πεις να κάνουν φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το νούμερο σου. Αλλιώς σπας την καρτα sim και την πετάς... Ελπίζω να σε κάλυψα. Δηλαδή μπόρω να ζητήσω να κάνουν φραγή και να μη ξάνα χρησιμοποιηθεί πότε ξάνα;;;;
gs20309 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δηλαδή μπόρω να ζητήσω να κάνουν φραγή και να μη ξάνα χρησιμοποιηθεί πότε ξάνα;;;; AN για λόγους ασφαλείας θέλεις να διαγραφούν τα στοιχεία σου από το συγκεκριμένο νούμερο κ κατ επέκταση να διακοπεί το νούμερο γρήγορα θα πρέπει με την ταυτότητα σου να πας σε κατάστημα Γερμανός Cosmote να το δηλώσεις. (Αν δεν ήταν δηλωμένο στα δικά σου στοιχεία θα πρέπει να πάει το άτομο που το είχε δηλώσει με την ταυτότητα του. Αν το αφήσεις 12 μήνες ανενεργό διαγράφεται αυτόματα. Τηλεφωνικά μπορείς να κάνεις προσωρινή φραγή (κ μετά από 12μήνες θα διαγραφεί αυτόματα), αλλά από το κατάστημα οριστική διαγραφή κατευθείαν.
Busdarovas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πολύ απλά θα πας στο OTEshop και με την ταυτότητά σου θα ζητήσεις διαγραφή. Το έκανα και εγώ και την επόμενη ημέρα διακόπηκε, ενώ μου είπαν ότι θα γίνει σε μια εβδομάδα. Μετά όποιος καλεί θα ακούει ότι ο αριθμός που καλείτε δεν υπάρχει μπλα μπλα μπλα.
exypnakias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 AN για λόγους ασφαλείας θέλεις να διαγραφούν τα στοιχεία σου από το συγκεκριμένο νούμερο κ κατ επέκταση να διακοπεί το νούμερο γρήγορα θα πρέπει με την ταυτότητα σου να πας σε κατάστημα Γερμανός Cosmote να το δηλώσεις. (Αν δεν ήταν δηλωμένο στα δικά σου στοιχεία θα πρέπει να πάει το άτομο που το είχε δηλώσει με την ταυτότητα του. Αν το αφήσεις 12 μήνες ανενεργό διαγράφεται αυτόματα. Τηλεφωνικά μπορείς να κάνεις προσωρινή φραγή (κ μετά από 12μήνες θα διαγραφεί αυτόματα), αλλά από το κατάστημα οριστική διαγραφή κατευθείαν. Πολύ απλά θα πας στο OTEshop και με την ταυτότητά σου θα ζητήσεις διαγραφή. Το έκανα και εγώ και την επόμενη ημέρα διακόπηκε, ενώ μου είπαν ότι θα γίνει σε μια εβδομάδα. Μετά όποιος καλεί θα ακούει ότι ο αριθμός που καλείτε δεν υπάρχει μπλα μπλα μπλα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξυπηρέτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα