green gordon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Eχετε να προτεινετε καποιο που κατεβασατε και να σας αρεσε? Κατηγορια οτι να ναι,δεν με νοιαζει αρκει να το παιξατε και να γουσταρατε. Εννοειται οχι μονο τα τσαμπα που εχει μεσα.
mtzs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 μερικα καλα ειναι pacman championship edition deluxe joe danger smash cars
green gordon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 To joe danger το χω σε demo και ναι,φαινεται πολυ καλο. Κοιταξα και τα αλλα που μου γραψατε. Το mod nation racers το χει παιξει κανεις?
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 motorstorm pc το ειδα προχθες το συγκεκριμενο στο Youtube το ιδιο βιντεο που ανεβασες, ωραιο μου φανηκε, πλακα θα εχει!τα αμαξακια και καλα ειναι τηλεκατευθυνομενα?
nikosspeed Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 το ειδα προχθες το συγκεκριμενο στο Youtube το ιδιο βιντεο που ανεβασες, ωραιο μου φανηκε, πλακα θα εχει!τα αμαξακια και καλα ειναι τηλεκατευθυνομενα? ναι τηλεκατευθυνόμενα . στα 6 ευρώ είναι νομίζω .αν θες κατέβασε το demo να δεις πως είναι
xavier Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 To joe danger το χω σε demo και ναι,φαινεται πολυ καλο. Κοιταξα και τα αλλα που μου γραψατε. Το mod nation racers το χει παιξει κανεις? το mod nation racers ειναι πολυ καλο, αλλα δεν ειναι πσν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα