Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος μου μου πουλαει 50 ευρω μητρικη + μνημες + επεξεργαστη AMD PHENOM X 4 965 BE. Εμενα μου εχει καρφωθει να παρω INTEL i7. Αξιζει να δωσω χρηματα και να φτιαξω ενα new pc? Δηλαδη θα εχει μεγαλη διαφορα ενας i7 σε σχεση με τον AMD?

O intel ειναι αυτος

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU.htm?MPT=Core%20i7%208XX

Ευχαριστω και περιμενω να με διαφωτισετε!

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος μου μου πουλαει 50 ευρω μητρικη + μνημες + επεξεργαστη AMD PHENOM X 4 965 BE. Εμενα μου εχει καρφωθει να παρω INTEL i7. Αξιζει να δωσω χρηματα και να φτιαξω ενα new pc? Δηλαδη θα εχει μεγαλη διαφορα ενας i7 σε σχεση με τον AMD?

O intel ειναι αυτος

http://www.plaisio.g...Core%20i7%208XX

Ευχαριστω και περιμενω να με διαφωτισετε!

aytos o i7 ειναι σχετικα παλια πλατφορμα..θα μπορουσες να πασ αν θεσ σε 1155 socket kai ton i7 2600

παντωσ αν ο φιλος σου ενδιαφερεται τα αγοραζω εγω:rolleyes::rolleyes: ! και εσυ τελικα προτιμησεις εναν ι7

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου οποτε λες οτι αξιζει να δωσω 350-400 ευρω για τα κομματια cpu+mobo+ram? Θα εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον phenxom x4 965?

Φιλε μου σε μενα κανει αυτη την τιμη γιατι απλα ειμαστε παιδικοι φιλοι!

Δημοσ.

Το σκεφτεσαι κιολας? ας ειναι και η χειροτερη μητρικη και μνημες (γιατι δεν μας ειπες ποια ειναι).ευκαιριαρα.

γιατι εμενα ολοι οι παιδικοι μου φιλοι γουσταρουν μονο να πινουν ξυδια??????

Δημοσ.

Eνώ εσύ δεν γουστάρεις ας πούμε ... γκουχ γκουχ :mrgreen:

Τα εχω κοψει ρε συ.χθες ουτε μια μπυρα δεν μπορεσα να πιω κατα την διαρκεια ποδοσφαιρικου αγωνα.γερασα....

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου οποτε λες οτι αξιζει να δωσω 350-400 ευρω για τα κομματια cpu+mobo+ram? Θα εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον phenxom x4 965?

Φιλε μου σε μενα κανει αυτη την τιμη γιατι απλα ειμαστε παιδικοι φιλοι!

γνωμη μου τα παιρνεις οπως εισαι γιατι τα χαριζει .....και κανε οτι σου παν τα παιδια ειναι τσαμπα (για μενα τουλαχιστον το ποσο στα δινει)

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Το παιδι ειναι φιλος μου και μου τα δινει κοψωχρονια επειδη ειμαστε φιλοι απο μικρα παιδια. Τελικα εχεται δικιο, δεν αξιζει να δωσω 400 ευρω, θα δωσω 50 και θα ειμαι κομπλε. Ευχαριστω ολους, να εισται καλα!

Δημοσ.

To ότι το zergoulini έγινε alekasas το προσέξατε ;;

:P

Απλα απαντησα απο το PC του φιλου μου με το δικο του account στο insomnia. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...