Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 update error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες.

Εχω ενα xbox 360 με lt2.0 και πηγα να κανω το update που σου ζηταει το grand slam tennis 2 και σταματησε χωρις να το ολοκληρωσει, εμφανιζοντας το παρακατω error χωρις να μπορω να μπω στο dashboard.

Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.

If the problem persists visit www.xbox.com/support.

Status Code: 3151-351F-B800-0F00-C000-0013

Εχω δοκιμασει να συνεχισω το update μεσω usb αλλα τιποτα.

Μπορει να βοηθισει κανεις?

ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Γεια σας παιδες.

Εχω ενα xbox 360 με lt2.0 και πηγα να κανω το update που σου ζηταει το grand slam tennis 2 και σταματησε χωρις να το ολοκληρωσει, εμφανιζοντας το παρακατω error χωρις να μπορω να μπω στο dashboard.

Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.

If the problem persists visit www.xbox.com/support.

Status Code: 3151-351F-B800-0F00-C000-0013

Εχω δοκιμασει να συνεχισω το update μεσω usb αλλα τιποτα.

Μπορει να βοηθισει κανεις?

ευχαριστω πολυ.

μηπως το συγκεκριμενο παιχνιδι χρειαζετε να εχεις lt3.0?

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε, το ξερω οτι εκανα βλακεια. Τωρα τι μπορω να κανω?

ολα τα καινουρια games χρειαζοντε lt3.0 για να παιξουνε!

αποσω ξερω αν εχεις τους κωδικους απο το drive σου μπορεις να το αναβαθμισεις απο μονος σου σε lt3.0 αλλιως πρεπει να το κανει καποιος ειδικος (και παλι ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι γινετε χωρις κωδικους).

δεν εχω και πολλες γνωσεις απο xbox (δεν εχω πολυασχολειθει) αλλα αποτι εχω ακουσει και εχω διαβασει.

καλυτερα και με πιο σιγουρια θα σου απαντησουνε και αλλα παιδια εδω απτο φορουμ οπου γνωριζουν πολυ καλυτερα την κονσολα.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά κι εξηγώ:

Από το 3151-351F-B800-0F00-C000-0013 παίρνουμε την 2η τετράδα δηλαδή το 351F και το μετατρέπουμε στα δεκαδικά

δηλαδή το 351F(Hex) είναι το 13599(Dec). Θα κατεβάσεις το dashboard 13599 http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/8982-xbox-360-dashboard-update-2-0-13599-0-avatars-download-final.html , θα το περάσεις σε ένα usb stick και θα το συνδέσεις στην κονσόλα σου και θα συνεχιστεί κανονικά η αναβάθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...