Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το όλο thread μου θυμίζει ένα περιστατικό απο τα παλιά... Και ναι, θα το αναφέρω!

Εν έτει 2005 (άντε αρχές του 2006), τότε που είχαν πρωτοβγεί τα μαύρα macbook, έρχετε ένας τυπάς απο τα κεντρικά της Apple Europe στην Rainbow, όπου και εργαζόμουν. Μέσα σε όλα τα θέματα που αναπτύχθηκαν, τέθηκε και η ερώτηση: "Γιατί το μαύρο macbook έχει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής (περίπου 200 ευρώ) σε σχέση με το άσπρο, όταν το μόνο διαφορετικό που προσφέρει είναι λίγο μεγαλύτερος δίσκος;". Η απάντηση ήταν αποστομοτική και την μεταφέρω χωρίς μετάφραση:

"Because...(παύση) its black!"

Αυτό μεταφέρει νομίζω και την τάση της νέας γενιάς, που δίνει μεγαλύτερη βάση στο "φαίνεστε" παρά στο "είστε".

Και για να πώ τη γνώμη μου και προς τον thread starter, πάρε το άσπρο και αν το βαρεθείς φόρα του ένα μαύρο/λιλά/εμπριμέ/πουά κάλυμα απο τα τόσα που κυκλοφορούν στην αγορά!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κ οι γόνείς τα παίρνουν,δεν έχεις να βάλεις το ενοίκιο η ότι άλλο αναγκαίο αλλά θα πάρεις συσκευή στο παίδι σου αξίας e500< που στη τελική δεν νομίζω να χρειάζεται καν κινητό,αλλά πρέπει να μην το κοροιδεύουν στο σχολείο κ να ζηλεύει ο γιος της απέναντι με το πόσο λεφτάς είσαι.

δεν είναι ότι έχω κάποια μεγάλη ηλικία για να υπάρχει χάσμα απόψεων αλλά συνεχίζω να θεωρώ ανούσια την ύπαρξη κινητού σε ηλικίες κάτω των 15.ένα psp η ένα ds θα μου φαινόταν πιο λογικό.

για να το αγοράσω αυτό το iphone 4s θα πουλήσω 2xperia τα οποία τα αγόρασα χωρίς ούτε ένα ευρώ

από τους γονείς μου. επίσης το κινητό που λες οτι είναι περιτο μάλλον θα εννοείς τα δεκάχρονα

γιατι εμενα μου ειναι αναγκαίο.πιστευεις αληθεια οτι θα αγοραζα iphone 4s για να ζιλευει

το παιδι του γείτονα <_< πολλές ταινίες βλέπεις....

Δημοσ.

Αν θες λύσε μου την απορία στο τι χρήση θα του κάνεις,εντελώς ενημερωτικά και χωρίς κανένα τόνο παρεξήγησης!

όσο για τα χρήματα δεν έχει σημασία πως κ τί,συνεχίζουν να είναι πάρα πολλά,για χρήστη της ηλικίας σου και θα υποθέσω πως δεν προέρχοντε απο δική σου εργασία μόνο και μόνο απο το νεαρό της ηλικίας! :rolleyes:

Απ'την άλλη δεν περιέργραψα εσένα προσωπικά στον χαρακτηρισμό για "τον γείτονα" αλλά μία τάση που συχνά πυκνά εμφανίζεται στους ανθρώπους και δή στον έλληνα της εποχής μας.

Δημοσ.

για να το αγοράσω αυτό το iphone 4s θα πουλήσω 2xperia τα οποία τα αγόρασα χωρίς ούτε ένα ευρώ

από τους γονείς μου. επίσης το κινητό που λες οτι είναι περιτο μάλλον θα εννοείς τα δεκάχρονα

γιατι εμενα μου ειναι αναγκαίο.πιστευεις αληθεια οτι θα αγοραζα iphone 4s για να ζιλευει

Ναι,θα μιλάς συνεχόμενα με τους συνεργάτες απο την Αμερική και θα προγραμματίζεις πάνω στο iOs.Και 2 κινητά Android(το ένα ναυαρχίδα και το άλλο τελευταίας γενιάς) δε το κάνουν.

Και επίσης έρχεσαι και ρωτάς ποιό απο τα 2 χρώματα είναι πιο "κλασσάτο".

Ναι,σου είναι αναγκάιο το iPhone.Seems legit to me...

For the record, η ψήφος μου στο άσπρο.

Δημοσ.

Τώρα τι να σου πω. Αμα πω ότι φταις εσύ άδικο θα έχω. Άλλοι φταίνε.

Ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει που δεν σε ικανοποιούν τα κινητά που έχεις και θέλεις καινούριο.

Άρε τσάπισμα στο χωράφι που χρειάζεστε μερικοί να στρώσει η πλάτη. Άσπρο i-phone λέει..

• Super Moderators
Δημοσ.

Να θυμίσω σε μερικούς πως οταν ανακοινώθηκαν λευκά s2 και lumia, έκαναν τούμπες απο τη χαρα και τον ενθουσιασμό...

Το κινητο ειναι ένα ακόμη gadget και το χρώμα έχει να κάνει με το γούστο του καθενός. Εξάλλου οι περισσότεροι απο εσάς που κραζετε στοιχηματιζω πως θα εχετε τις πιο κακογουστες θήκες που κυκλοφορούν...

B)

Δημοσ.

Τώρα τι να σου πω. Αμα πω ότι φταις εσύ άδικο θα έχω. Άλλοι φταίνε.

Ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει που δεν σε ικανοποιούν τα κινητά που έχεις και θέλεις καινούριο.

Άρε τσάπισμα στο χωράφι που χρειάζεστε μερικοί να στρώσει η πλάτη. Άσπρο i-phone λέει..

1) θέλω να παίρνω πολύ καλές φωτογραφίες και γρήγορα.2)icloud για τι θέλω να μεταφέρω τα τραγούδια και τις φωτογραφίες μου με το ipod touch του αδερφού μου.3) γιατί δεν laggari όπως

τα περισσότερα android .4) γιατί θέλω πολύ να δω αν είναι καλύτερο το λογισμικό του από τα android.5) μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών (με jailbreak) και 6) περισσότερη μπαταριά (από τα δυο xperia) αυτά για την ώρα... ^_^

Δημοσ.

Η απολυτη ερωτηση!

Καλυτερος τροπος αποδειξης του μυαλου της πλειοψηφιας των αγοραστων του πατσαβουρομηλου δεν υπαρχει.....

Καλοριζικο λοιπον, παρτο σε δυο χρωματα, ενα καλοκαιρινο και ενα χειμωνιατικο.....

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

σου χω καλυτερο

http://www.insomnia.gr/topic/343772-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-apple/page__hl__%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1

μαυρο απο εμενα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακρη θα βγαλεις απο ολο αυτο,για σενα το παιρνεις η για τους αλλους?

Δημοσ.

Ασπρο δαγκωτό! Όλα τα κινητά μαύρα είναι, να είσαι ένας απ όλους?

ναι ενω το χρωμα του κινητου θα κανει την διαφορα,ρε μυαλα που κουβαλατε ορισμενοι

Δημοσ.

ναι ενω το χρωμα του κινητου θα κανει την διαφορα,ρε μυαλα που κουβαλατε ορισμενοι

Να φανταστώ οδηγάς toyota corola? Με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι για μένα σου απαντώ. Ούτε με ξέρεις, ούτε μπορείς να σχηματίζεις γνώμη για το τι μυαλό κουβαλάω από ένα ποστ.

Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος για το χρώμα κ του απάντησα.

Δημοσ.

Να φανταστώ οδηγάς toyota corola? Με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι για μένα σου απαντώ.

Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος για το χρώμα κ του απάντησα.

Mazda 2 οδηγαω για πε

Δημοσ.

Mazda 2 οδηγαω για πε

Μου φαίνεται μερικοί εδώ μέσα είναι για σφαλιάρες μπας κ ηρεμήσουν. Ουδέποτε έχω κάνει προσωπική επίθεση σε κανέναν. γι πε και κάτι τέτοια να τα λες στα παρεάκια σου, υποτίθεται ότι εδώ είναι forum. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις κάποιον δεν μπορείς να απαντάς κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά, ούτε είπα ότι το άσπρο θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, θα του δώσει δουλειά, μεταπτυχιακά, καριέρα, οικογένεια κτλ Είπα βάσει στατιστικής. Το 80% μπορεί κ παραπάνω ποσοστό των κινητών που κυκλοφορούν είναι μαύρα. Το άσπρο έιναι πιο ξεχωριστό. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις και πρέπει να μπλέξεις το νόημα της ζωής μέσα? Για το μυαλό που κουβαλάω αν θέλεις να αποκτήσεις άποψη θα πρέπει να με γνωρίσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...