dewn735 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Η ερώτησή σου ήταν ξεκάθαρη: "τι χρώμα να πάρω (λες και ξέρουμε τι σου αρέσει)" και όχι "τι χρώμα σας αρέσει (που όντως ξέρουμε)". 15 χρονών είσαι, υποτίθεται ότι ξέρεις να γράφεις αυτό που σκέφτεσαι
spark1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Η ερώτησή σου ήταν ξεκάθαρη: "τι χρώμα να πάρω (λες και ξέρουμε τι σου αρέσει)" και όχι "τι χρώμα σας αρέσει (που όντως ξέρουμε)". 15 χρονών είσαι, υποτίθεται ότι ξέρεις να γράφεις αυτό που σκέφτεσαι οκ sorry αρα ποιο χρωμα θα πρωτιμουσατε ΕΣΕΙΣ??
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μαύρο. Διότι στο άλλο, φαίνονται οι ασθητήρες που έχει πάνω από το ακουστικό (proximity sensor, ambient light sensor, κλπ) και η μπροστινή κάμερα. Μαύρα στοιχεία πάνω στο λευκό = άσχημο. Φυσικά αυτά υπάρχουν σε κάθε συσκευή, αλλά μαύρο πάνω στο μαύρο δε φαίνεται και τόσο εύκολα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Και άμα είναι πολλά τα λεφτά (που είναι) γιατί να πάρεις? Αυτό που έχεις δεν κάνει τη δουλειά του? Απάντησε λίγο αν θέλεις σ αυτό.
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Άμα γουστάρει να πάρει iPhone τι σε κόφτει; Μήπως όλα όσα αγοράζουμε τα παίρνουμε με βάση αντικειμενικά κριτήρια ή με βάση τις πραγματικές ανάγκες μας;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δε με κόφτει, απλά ρωτάω. Ο ίδιος είπε ότι του πέφτει ακριβό και ότι είναι πολλά τα λεφτά.
spark1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μαύρο. Διότι στο άλλο, φαίνονται οι ασθητήρες που έχει πάνω από το ακουστικό (proximity sensor, ambient light sensor, κλπ) και η μπροστινή κάμερα. Μαύρα στοιχεία πάνω στο λευκό = άσχημο. Φυσικά αυτά υπάρχουν σε κάθε συσκευή, αλλά μαύρο πάνω στο μαύρο δε φαίνεται και τόσο εύκολα. ευχαριστώ πολύ!!!! επιτέλους μια κανονική απάντηση
dewn735 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μαύρο κι απο εμένα. Το λευκό φωνάζει από μακριά "είμαι ακριβό, ελάτε να με κλέψετε! - στον αντίποδα πάλι, στις μαύρες επιφάνειες μένουν πάντα δαχτυλιές
manosfp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ελπίζω φίλε μου να εχεις καταλήξει στο τι χρώμα θήκη θα του βάλεις..... Sent from my iPad using Insomnia
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 αν και δεν εχω iphone Ουτε σκοπευω να παρω εν τουτους θα προτιμουσα μαυρο.παντα μαρεσε πιο πολυ το μαυρο σαν χρωμα.προσωπικη αποψη βεβαια.απο την αλλη συνηθως το χρωνα κατατεθεν της apple ειναι το ασπρο.και αν και offtopic.πολλα λεφτα για κιμνητο.
ravend Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 εγώ όταν έιχα iphone 3gs το είχα διαλέξει άσπρο για να ταιρίαζει με το άσπρο macbook, γενικά μέχρι πριν κάποια χρόνια το άσπρο ήταν το κλασσικό χρώμα της apple,το κατατεθέν,μέχρι που βγήκαν οι aluminum σειρές κ όλα προσαρμόστηκαν σε αυτό το στύλ. αλλά για λόγους νοσταλγίας κ μόνο άσπρο-apple! είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα! κ η βασική μου απορία είναι,τι μπορεί να θέλει το iPhone (και την κάθε συσκευή τόσου μεγάλου κόστους κ δυνατοτήτων) ένα παιδί 15 χρονών,όχι οτι θα πάρω απάντηση,αλλά πάντα την εκφράζω!
sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 κ η βασική μου απορία είναι,τι μπορεί να θέλει το iPhone (και την κάθε συσκευή τόσου μεγάλου κόστους κ δυνατοτήτων) ένα παιδί 15 χρονών,όχι οτι θα πάρω απάντηση,αλλά πάντα την εκφράζω! Εχμ, ολα τα 15χρονα αυτης της γενιας ενα iphone ονειρευονται. Τι θελει να το κανει? - Να παιζει παιχνιδια, - Να μπαινει στο φαψεβοοκ και να ποσταρει: "Maria Pentagiwtisa was at Φροντιστηριο with GeorgeM" - Να τσεκαρει τα mails απο το groupon - Να μπαινει στο internet για να βλεπει τα σκορ για το στοιχημα - Να ακουει μουσικη Και επειδη ειναι κινητο που δυσκολα το αγοραζεις, θες να το αποκτησεις ακομα πιο πολυ. Παντως ενα iphone δεν ειναι τοοοσο ακριβο αν το παρεις μεταχειρισμενο. Με 150-400 ευρα παιρνεις απο το 3G εως το 4. Τελος ο topic starter συνεχιζει να χανει το νοημα.
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πάντα τα παιδιά αυτής της ηλικίας ονειρεύονταν τα κορυφαία κινητά. Κι εγώ κάποτε στεναχωριόμουν που είχα ένα άκυρο Alcatel και όχι το φοβερό Nokia 3310 που είχε και φιδάκι.
ravend Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 κ οι γόνείς τα παίρνουν,δεν έχεις να βάλεις το ενοίκιο η ότι άλλο αναγκαίο αλλά θα πάρεις συσκευή στο παίδι σου αξίας e500< που στη τελική δεν νομίζω να χρειάζεται καν κινητό,αλλά πρέπει να μην το κοροιδεύουν στο σχολείο κ να ζηλεύει ο γιος της απέναντι με το πόσο λεφτάς είσαι. δεν είναι ότι έχω κάποια μεγάλη ηλικία για να υπάρχει χάσμα απόψεων αλλά συνεχίζω να θεωρώ ανούσια την ύπαρξη κινητού σε ηλικίες κάτω των 15.ένα psp η ένα ds θα μου φαινόταν πιο λογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις