spark1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 για σας Έχω βάλει στο μάτι το iphone 4s 16gb και δεν ξέρω τι χρώμα να διαλέξω. Πάω προς το μαύρο αλλά το άσπρο μου φαίνεται εξίσου ωραίο.Τι χρώμα μου προτείνετε να διαλέξω? Ευχαριστώ
spark1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 αν εισαι καγκουρας παρε ασπρο δεν έχεις καμία καλύτερη αιτιολόγηση??
sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εγω απορω γιατι ανοιξες ολοκληρο thread για το ποιο χρωμα iphone να διαλεξεις. Εμεις θα το παρουμε? Εσυ θα το χαζευεις ολη μερα και θα το θαυμαζεις για το τι "κοσμημα" ειναι. Εγω θα ρωταγα το πολυ τους φιλους μου. Στην τελικη χρωμα ειναι, δεν κανει αυτο την δουλεια.
dewn735 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν έχεις καμία καλύτερη αιτιολόγηση?? Άμα σου αρέσει το άσπρο και πάει με τα συνολάκια σου, πάρε το άσπρο, αλλιώς πάρε το μαύρο - σε τελική παίξτο κορόνα - γράμματα και μετά βάφτο μπλέ και ρίχτο στη θάλασσα. Έλεος δηλαδή, τι ακριβώς απάντηση περίμενες;
in2dark Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Η απολυτη ερωτηση! Καλυτερος τροπος αποδειξης του μυαλου της πλειοψηφιας των αγοραστων του πατσαβουρομηλου δεν υπαρχει..... Καλοριζικο λοιπον, παρτο σε δυο χρωματα, ενα καλοκαιρινο και ενα χειμωνιατικο..... Sent from my GT-I5800 using Insomnia
spark1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Η απολυτη ερωτηση! Καλυτερος τροπος αποδειξης του μυαλου της πλειοψηφιας των αγοραστων του πατσαβουρομηλου δεν υπαρχει..... Καλοριζικο λοιπον, παρτο σε δυο χρωματα, ενα καλοκαιρινο και ενα χειμωνιατικο..... Sent from my GT-I5800 using Insomnia δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ μου προϊών της apple. πάντα είχα android χπερια 10 και χπερια play και τώρα θα τα πουλήσω για ένα iphone 4s 16 μάλλον μαύρο. ρωτάω το χρώμα γιατί είναι πολλά τα λεφτά (για εμένα) του iphone και άμα τελικά δεν μου αρέσει το χρώμα θα πρέπει να μπω με μεγάλη βαβούρα για να αλλάξω χρώμα
dewn735 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ρωτάω το χρώμα γιατί είναι πολλά τα λεφτά (για εμένα) του iphone και άμα τελικά δεν μου αρέσει το χρώμα θα πρέπει να μπω με μεγάλη βαβούρα για να αλλάξω χρώμα Κινητό είναι φίλε μου, το βάζεις στο αυτί σου και μιλάς. Στο κάτω-κάτω, άμα μετά σε χαλάσει το χρώμα, βάλτου μια θήκη απ'έξω και είσαι κομπλέ. Γενικά πάντως, το de facto χρώμα που βλέπεις σε iphone επιμελώς παρατημένο στο τραπεζάκι της καφετέριας και το πιο αναγνωρίσιμο από τις γκόμενες είναι πάντα το άσπρο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ μου προϊών της apple. πάντα είχα android χπερια 10 και χπερια play και τώρα θα τα πουλήσω για ένα iphone 4s 16 μάλλον μαύρο. ρωτάω το χρώμα γιατί είναι πολλά τα λεφτά (για εμένα) του iphone και άμα τελικά δεν μου αρέσει το χρώμα θα πρέπει να μπω με μεγάλη βαβούρα για να αλλάξω χρώμα Και άμα είναι πολλά τα λεφτά (που είναι) γιατί να πάρεις? Αυτό που έχεις δεν κάνει τη δουλειά του?
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εμείς θα σου πούμε ποιο χρώμα σου αρέσει περισσότερο; Δηλαδή σε λίγο καιρό θα δούμε και θέμα σου στο Auto-Moto για να σου πούμε τι χρώμα να πάρεις το αμάξι σου;
spark1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εμείς θα σου πούμε ποιο χρώμα σου αρέσει περισσότερο; Δηλαδή σε λίγο καιρό θα δούμε και θέμα σου στο Auto-Moto για να σου πούμε τι χρώμα να πάρεις το αμάξι σου; ρε φίλε. εγώ απλώς γνώμες θέλω για να δω ποιο χρώμα υπερισχύει.
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι πάει να πει ποιο χρώμα «υπερισχύει»; Κανένα δεν υπερισχύει. Είναι η ίδια ακριβώς συσκευή. Σου αρέσει το άσπρο, παίρνεις άσπρο. Σου αρέσει το μαύρο, παίρνεις μαύρο. Δε σου αρέσει κανένα, παίρνεις άλλο κινητό.
x_vagos_x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά μια "δημοσκόπηση", κάνει το παιδί. Ορμήξατε, κατ' ευθείαν. Μαύρο.
spark1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι πάει να πει ποιο χρώμα «υπερισχύει»; Κανένα δεν υπερισχύει. Είναι η ίδια ακριβώς συσκευή. Σου αρέσει το άσπρο, παίρνεις άσπρο. Σου αρέσει το μαύρο, παίρνεις μαύρο. Δε σου αρέσει κανένα, παίρνεις άλλο κινητό. θέλω να πω ποιο χρώμα αρέσει στους περισσοτέρους. εγώ μια ερωτησούλα έκανα και όλοι μου επιτέθηκαν. 15 χρονών είμαι ηρέμησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις