pOLoS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Karcher K2.125 and T50 Pressure Washer 66€ με δωρεάν μεταφορικά
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 πφφ, ελεος... και εδωσα 25 για ακροφύσιο κ πιστολοειδη λαβη στο κινέζικο μου... κριμα να μη το δεις 5 μερες νωρίτερα!
kostastnt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ξερεί κανείς αν έχει και αφροποιητή; Κάτι λέει για detergent, αλλά αυτό είναι; Sent from my iPhone using Insomnia
Alxnks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Usually dispatched within 4-6 weeks!?!?! Ότι πρέπει...μέχρι τότε θα χει ανοίξει για τα καλά ο καιρός, τώραμε τις βροχές δεν αξίζει το πλύσιμο αυτοκινήτου.
opera Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Usually dispatched within 4-6 weeks!?!?! Ότι πρέπει...μέχρι τότε θα χει ανοίξει για τα καλά ο καιρός, τώραμε τις βροχές δεν αξίζει το πλύσιμο αυτοκινήτου. ναι αλλά μπορείς να πλύνεις και τα χαλιά σου
npapagri_xtra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ναι αλλά μπορείς να πλύνεις και τα χαλιά σου αυτο το μεγαλο στρογγυλο ειναι για τα χαλια ? κανει καλη δουλεια ?
fotis 65 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) με 100 bar δεν θα μείνεις ευχαριστημένος.... έχω το Bosch 120 bar και ξέρω. Δες την καλύτερη λύση που δοκίμασα από φίλο και θα μείνεις άφωνος (από Δευτέρα) http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_16362.htm Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2012 από fotis 65
oldermania Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μην παίρνετε ρε Γερμανικά προϊόντα έλεος μακρυα απο το lidl Sent from my iPhone using Insomnia
pournaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μην παίρνετε ρε Γερμανικά προϊόντα έλεος μακρυα απο το lidl Sent from my iPhone using Insomnia Χαλανε ευκολα;
katsikoula Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Χαλανε ευκολα; μάλλον το λέει για να μην υποστηρίζουμε την Γερμανία που μας "μπιπ". λες και μας φταίει η Γερμανία που φτάσαμε εδώ.
manosfp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μάλλον το φάγανε λαχανο, currently unavailable. Κρίμα και είναι το μόνο deal που πραγματικά ήθελα αυτό τον καιρό! Sent from my iPhone using Insomnia
anergos13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 με 100 bar δεν θα μείνεις ευχαριστημένος.... έχω το Bosch 110 bar και ξέρω. Δες την καλύτερη λύση που δοκίμασα από φίλο και θα μείνεις άφωνος (από Δευτέρα) http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_16362.htm Μα και αυτο 100bar ειναι.....
oldermania Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εσυ το βρίσκεις σωστο να μας βρίζουν και να τους ενισχύουμε;;;; Εγω πάντως στο lidl δεν παταω και έχω την συνείδηση μου ήσυχη ειναι έλληνας όχι ανθελληνας Sent from my iPhone using Insomnia Κατσικουλα όλα φταίνε μην την ψάχνεις αλλα το σωστο πάντα να λέγετε Sent from my iPhone using Insomnia
Alxnks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ναι αλλά μπορείς να πλύνεις και τα χαλιά σου Ναι...σε 4-6 εβδομάδες κι αυτό. Υγ. Κι όχι μόνο χάλια...και παντζούρια και πολλά άλλα. Έχω πλυστικο
katsikoula Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εσυ το βρίσκεις σωστο να μας βρίζουν και να τους ενισχύουμε;;;; Εγω πάντως στο lidl δεν παταω και έχω την συνείδηση μου ήσυχη ειναι έλληνας όχι ανθελληνας Sent from my iPhone using Insomnia Κατσικουλα όλα φταίνε μην την ψάχνεις αλλα το σωστο πάντα να λέγετε Sent from my iPhone using Insomnia μας βρίζουν για κάποιο λόγο. γιατί πάμε να πνιγούμε και τους τραβάμε και αυτούς μαζί. και για να λέγεται και το σωστό εμείς φταίμε που καταντήσαμε έτσι κυρίως με το "βάλε το παιδί μου στο δημόσιο και εγώ θα σε ψηφίσω στις επόμενες εκλογές". και αναρωτιόμαστε μετά γιατί κάθε χρόνο βγαίνουν τα δυο ίδια κόμματα εναλλάξ. τέλος πάντως πολύ offtopic βγήκαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα