Προς το περιεχόμενο

sata drivers για hp pavilion g6-1215sv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους.ειμαι καινουργιο μελος κ θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει που μπορω να βρω sata drivers για hp pavilion g6-1215sv.εχει επεξεργαστη amd.εχω κατεβασει ολους τους sata drivers απο το site της amd και τους εχω ενσωματωσει με το nlite γιατι θελω να εγκαταστησω τα xp sp3.συνεχως ομως βγαζει μηνυμα οτι δεν βρισκει το αρχειο amd sata sys.

Δημοσ.

το κοιταξα και δεν εχει καμια επιλογη για ide mode και γενικοτερα το bios δεν δινει καθολου επιλογες.σκεφτηκα μηπως καλο θα ηταν να κανω update στο bios για να ξεκλειδωσει.στη διαχειριση συσκευων μου γραφει amd sata controller.κατεβασα ολους τους drivers απο εδω http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx και επελεξα windows xp.μετα τους αποσυμπιεσα με το 7zip γιατι ηταν σε αρχειο exe και ενσωματωσα με το nlite μονο τους χ32 αφου τα xp που χρησιμοποιω ειναι 32bit.ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση κ το ενδιαφερον

Δημοσ.

Να'χαμε ενα floppy, ε? :-D

Φυσιολογικα, μονο τα παρακατω αρχεια θελεις.

28lap1s.png

Δες που αποθηκευει το n-lite το .inf αρχειο (με ενα απλο search) και αντεγραψε εκει και ολα τα υπολοιπα. Γιατι για να λες οτι σου πεταει το setup οτι λειπει το .sys αρχειο, προφανως δεν αντιγραφονται τα .sys αρχεια...

Δημοσ.

τιποτα φιλε μου.αντεγραψα ολα αυτα τα αρχεια σε ενα φακελο που δημιουργει το nlite ο οποιος λεγεται nldrv και βρισκεται στον φακελο i386 των windows οπου κ εκει ειναι ολα τα sata αρχεια.εκανα update στο bios αλλα εκτος απο το version δεν αλλαξε τιποτα αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...