Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εξαρτάτε από το content Προφανως και εξαρταται. Σιγουρα ομως δεν ισχυει το "καθε ειδους" που ειπες. κάθε είδους πορνό ...
The_Judas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Απο ποτε ειναι το πορνο παρανομο? Αν δεν το έχει αγοράσει είναι. Μάλλον αυτό εννοεί...
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αν δεν το έχει αγοράσει είναι. Μάλλον αυτό εννοεί To παμε μακρυα,αλλα αφου υπαρχει xxx στη μεση,θα μας ανεχθουν Και εαν ειμαι πχ 22 και ειναι δικο μου; Ή εχω τα απαντα της Tera Patrick (..η οποια μπαζεψε αλλα τεσπα) κατεβασμενα απο το επισημο site της, αγορασμενα με την καρτα μου; ..και παει λεγοντας
corrupted Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εξήγησε μου πως το TeamViewer μπορεί να κάνει αυτό: Φιλικά πάντα απλά να σκεφτόμαστε λίγο πριν απαντήσουμε και μπλέξουμε τελείως τον άνθρωπο! Για να τον ξεμπλεξουμε λοιπον, να του πουμε πως αν εχει remote access καποιος στο pc του, με ενα c:\> msg <user>, εμφανιζεται το μικρο παραθυρακι...
LuNaTiC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Το θέμα δεν είναι τι έχεις και τι δεν έχεις και αν είναι παράνομο ή όχι... Είναι στην ευχέρειά τους να σου προσάψουν το οτιδήποτε πίστεψέ με
koslibpro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Φυσικα.εδω συνελλαβαν αθωους και μαλιστα ουτε καν τους συνελλαβαν αλλα ετσι ειπαν..αι βγαλε ακρη λοιπον..
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Το θέμα δεν είναι τι έχεις και τι δεν έχεις και αν είναι παράνομο ή όχι... Είναι στην ευχέρειά τους να σου προσάψουν το οτιδήποτε πίστεψέ με Με την ιδια λογικη ειτε εχεις κατι ειτε δεν εχεις, εαν ειναι να γινει η στραβη θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα