kostaras14 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παιδιά θέλω την βοηθειά σας.Κάποιος δεν ξέρω πως μπήκε στον υπολογιστη μου και μπορουσε να με παρακολουθει μεσω της ενσωματωμενης καμερας και του μικροφωνου....Επικοινωνουσε με μικρα παραθυρακια λες και ήταν των windows.Αρχικα νομιζα πως ηταν καμια διαφημιση απο το internet αλλα επειτα καταλαβα οτι σχολιαζε οτι ελεγα.επισης μπορουσε να μου μπλοκαρει το ποντικι και να παιζει γενικα με καποια πραγματα καθως και να παρακολουθει το που εμπαινα και το τι εγραφα. Μπορειτε να με βοηθησετε? Πηρα στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αλλα σαν δημοσια υπηρεσια ειναι κλειστη...
kinq1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Χαχαχα!!! Να κατεβάσεις το spybot sd να το εγκαταστήσεις και να το βάλεις να σκανάρει τον υπολογιστή. Πριν από αυτό, πάτα ctrl+shift+esc. Εμφανίζεται η διαχείρηση εργασιών; Αν ναι, κι αν ξέρεις πώς, κάνε ένα screenshot και κάντο ποστ εδώ.
kanenas_allos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το πρωτο πράγμα που πρέπει να κανεις είναι να κοψεις τη σύνδεση του pc σου και να παρακολουθείς το θεμα εδώ με κάποιον άλλον τροπο. Αν και δεν είμαι ειδικός πρέπει να δεις τι τρέχει με το firewall και το remote desktop σου και βεβαίως να το κοιτάξεις και μέσω της δίωξης
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το router σου εχει ασύρματη σύνδεση ; Γενικά το να το κάνει κάποιος μέσω internet έχει φασαρία και δεν νομίζω να έκατσε να ασχοληθεί κάποιος για πλάκα .
The_Judas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Κατεβάζεις το spybot ή το antimalware. Κλείνεις την σύνδεση στο ιντερνετ για να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Εκτελείς τα προγράμματα αυτά και αφαιρείς τον όποιο ιό-trojan. Πάντως στην εικόνα που μας δίνεις, με μια πρώτη ματιά δεν βλέπω κάτι ύποπτο. Δοκίμασε όμως τα παραπάνω για να είσαι σίγουρος.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Να κάνω κ εγώ μια χαζή ερώτηση ? Προστασία είχες ? και αν ναι, τι ακριβώς ?
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ... Πηρα στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αλλα σαν δημοσια υπηρεσια ειναι κλειστη... Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, οι συνφορουμίτες μια χαρά τα λένε. Εγω κόλλησα το παραπάνω. Στην δίωξη ηλκ εγκλήματος για ποιο λόγο σκέφτηκες να πάρεις; Αν σου απαντούσαν, τι περίμενες να κάνουν; Έγινε κάποιο έγκλημα (ή αντίστοιχου επιπέδου αδίκημα) ;
3leven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, οι συνφορουμίτες μια χαρά τα λένε. Εγω κόλλησα το παραπάνω. Στην δίωξη ηλκ εγκλήματος για ποιο λόγο σκέφτηκες να πάρεις; Αν σου απαντούσαν, τι περίμενες να κάνουν; Έγινε κάποιο έγκλημα (ή αντίστοιχου επιπέδου αδίκημα) ; Σαν να παιρνεις το 100 τηλεφωνο για να καταγγειλεις καποιον που περασε το κατοφλι του σπιτιου σου , ενω η πορτα ηταν ανοιχτη..
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ωραιο αυτο το προγραμμα. Που μπορω να το βρω? Πες τα ρε Γιώργο. Δεν ήθελα να ειμαι ο πρώτος που το ρώτησε. Υποψιάζομαι οτι έτρεξε κάποιο πρόγραμμα και μετά το έκλεισε και για αυτό δε φαίνεται κάτι περίεργο στο task list.
kostaras14 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 παιδια αν δεν το ξερεται το να μπαινεις παρανομα στον υπολογιστη καποιου ειναι αδικημα...μπορει να μου εχει κλεψει προσωπικα αρχεια...και ανοιχτα δεν ηταν...εχω antivirus και firewall...επισης ουτε κοινοχρηστο τον εχω...αν δεν ειναι αυτο ηλεκτρονικο εγκλημα τοτε τι ειναι?
nick#18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Και παλι δεν μπορουν να σου κανουν κατι οπως ξαναειπαν τα παιδια... πες μας τι antivirus - firewall εχεις και επισης google is your friend για προγραμματα....
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 μπορουσε να με παρακολουθει μεσω της ενσωματωμενης καμερας και του μικροφωνου.... Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, οι συνφορουμίτες μια χαρά τα λένε. Εγω κόλλησα το παραπάνω. Στην δίωξη ηλκ εγκλήματος για ποιο λόγο σκέφτηκες να πάρεις; Αν σου απαντούσαν, τι περίμενες να κάνουν; Έγινε κάποιο έγκλημα (ή αντίστοιχου επιπέδου αδίκημα) ; Δηλαδή αν το μπαλκόνι μου είναι χαμηλό, δίνει το δικαίωμα στον άλλον να στήσει μια webcam και να με παρακολουθεί από το σπίτι του; Δεν πρέπει να καταγγείλω μια τέτοια περίπτωση;
kostaras14 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μπορουν δεν μπορουν να κανουν κατι θα εχουν συναντησει παρομοιες καταστασεις...ειναι αδικημα και διωκεται ποινικα αυτο που εγινε. antivirus εχω της microsoft και firewall εχω του υπολογιστη + ενα τωρα που μπηκε και αυτο firewall αν καταλαβα καλα το zonealarm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα