iwannhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος!Έχω αυτή την τηλεόραση Link και προσπαθώ να την συνδέσω μέσω hdmi με τον υπολογιστή αλλά μου βγάζει οτι δεν υπάρχει σήμα!Ο υπολογιστής βρίσκει την οθόνη.το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι υψηλής ταχύτητας!αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boltaz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εχεις 3 θυρες hdmi , δοκιμασε σε αλλη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwannhs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 έχω δοκιμάσει και στις 3 θύρες αλλά σε όλες μου λέει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boltaz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Συνδεσε το καλωδιο Hdmi στην tv (hdmi 1) και απο το menu της tv επελεξε input hdmi 1 ... Σε win 7 ... Control panel / display / adjust resolution Εδω πρεπει να βλεπεις 2 οθονες ... Εκει που λεει "multiple displays" πρεπει να επιλεξεις "dublicate these displays" (οτι βλεπεις στην μια οθονη θα βλεπεις και στην αλλη) ή "extend these displays" (ανεξαρτητη χρηση της μια οθονης απο την αλλη) ... Αν παλι δεν εχει σημα η Tv , εκει που λεει "display" επελεξε την tv και βαλε χαμηλωτερη αναλυση μεχρι να δεις σημα στην tv ... *Μπορεις να αλλαξεις ρυθμισεις και απο το προγραμμα της καρτας γραφικων σου που βρισκεται στο control panel ... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2012 από Boltaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bizniz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Σιγουρέψου ότι το καλώδιο hdmi έχει κουμπώσει καλά στο laptop Sent from iPhone 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwannhs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν καταφέρνω τίποτα.Τα δοκίμασα όλα αύτα που είπατε και εκεί που πάει να κάνει σύνδεση ξαφνικά μου λέει οτι δεν υπάρχει σήμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα