Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα το 1.57 rog cpu-z εβαλα κ το 1.60 κ παλι το ιδιο

εχουν διαφορα τα προγραματα γτ το ενα μου βγαζει τα ρολογια των ραμ 6-6-6-20(με το 1.57 χωρις να εχω πειραξει τπτ απο bios) κ το 1.60 κανονικα 9-9-9-24 τα εργοστασιακα δηλ.

Δημοσ.

Μια ερώτηση, σχετική/ άσχετη. Έχω τον 2500k, και την gtx260. Για την εποχή της, ήταν καλή, ακόμα και τώρα μια χαρά κρατάει. Το μόνο που της λείπει, είναι το dx11. Αν και η λογική μου λέει ότι δεν γίνεται, υπάρχει τρόπος να πάρω το dx11 του 2500k και το hardware acceleration της gtx260 στα παιχνίδια???

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υποστηρίζει DX11 το On Die κύκλωμα γραφικώ των Sandybridge, από τους Ivy Bridge και μετά υποστηρίζει...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και πάλι η απάντηση θα παραμένει η ίδια, δε χάνω κάτι να ξαναρωτήσω... Τώρα που πήρα τον 3570k, παίζει να γίνει αυτό που λέγαμε? Ή, αν όχι, το virtu mpv, αξίζει?

Δημοσ.

Το virtu mpv υποστηρίζεται απ τις 4xx / 5xx της nvidia (και κάποιες αντίστοιχες της AMD). Τουλάχιστον έτσι έλεγε το manual της μητρικής μου.

Επίσης θες μια απ αυτές τις μητρικές.

Δημοσ.

Την απαίτηση της μητρικής την καλύπτω, αλλά αυτό μεν την gpu, όχι... Αλλά ισχύει σίγουρα? Έχω την asrock z77 extreme4.

Δημοσ.

Το manual της μητρικής μου λέει:

post-55103-0-42221400-1345709907_thumb.png

αλλά απ ό,τι καταλαβαίνω απ αυτό το παλιότερο άρθρο, παίζει να ναι περιορισμός της μητρικής.

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις αν έχεις διάθεση.

Δημοσ.

Λοιπόν, βρήκα ένα Link.png Site: manual για το virtu . Δεν ισχύει τελικά αυτός ο περιορισμός. Δουλεύει με όλες τις κάρτες... Αλλά το τι όφελος έχεις, είναι άλλη κουβέντα...

Λοιπόν, θα κάνω κάποιες δοκιμές και θα σας ενημερώσω, αλλά χωρίς να δεσμεύομαι 100%, ούτε για το πότε, ούτε για το αν τελικά θα το κάνω...

Πάντως αν το κάνω, θα σας ενημερώσω.

Καλημέρα :)

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...