yohaan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παιδια εψαξα το φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Εχω συνδεσει με καλωδιο mini DVI σε DVI τον ιμακ μου με την τηλεοραση και ενω εχω κανονικα εικονα δεν μεταφερει τον ηχο. Δηλαδη ο ηχος αντι να παιξει απτην tv παιζει στον ιμακ. Κατι στα υποψιν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν είμαστε ίδια περίπτωση αλλά θα προσπαθήσω. εγώ συνδέω το mbp με την τηλεόραση μέσω hdmi (αφού έχω βάλει πρώτα μετατροπέα από mini display port -> hdmi) το οποίο ωστόσο δε μεταφέρει και ήχο (αν και τα hdmi μεταφέρουν κανονικα) γιατί το mbp είναι του 09 (τα μεταγενέστερα ξέρω ότι μεταφέρουν κανονικά και ήχο). Οπότε για τον ήχο βάζω το κλασσικό καρφάκι στη θέση των ακουστικών στο λαπτοπ και μετά στην τηλεόραση πάλι καρφάκι στην κατάλληλη υποδοχή και όλα καλά. 1. ψάξε να δεις αν το dvi σου μεταφέρει ήχο ή όχι 2. αν ναι, κοίτα τις ρυθμίσεις στην τηλεόραση ή στο pc (για παράδειγμα, στη δική μου tv δεν μπορώ να περάσω ήχο με καρφάκι στην υποδοχή hdmi 2 ή 3 αλλά μόνο στην hdmi 1 ). αν το dvi σου, δε μεταφέρει ήχο (θα το βρεις λογικά στο βιβλιαράκι που είχε μέσα ο imac) τότε... 3.δοκίμασε τη λύση με τα ακουστικά. Δεν είναι και πολύ όμορφο / βολικό αλλά η δουλειά γίνεται μια χαρά για ψυχαγωγία. Για επαγγελματικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το dvi δεν υποστηρίζει ήχο. Μόνο το hdmi δίνει βίντεο και ήχο μαζί. Πας αναγκαστικά σε άλλο τρόπο μετάδοσης ήχου. Οτιδήποτε έχει το Mac σε audio out που μπορεί να μπει στην τηλεόραση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα