Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ θα δοκιμΑσω αυτο και βλέπουμε ..... Ελπίζω να τα καταφέρω .......σε ευχαριστω πάντως για τις πληροφορίες σου.....

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο ποτε παιρνουμε ως δεδομενο αυτο που λεει ο χρηστης ο οποιος ζηταει βοηθεια?

Και ποτε ειναι η τελευταια φορα που ενας ιος προκαλουσε reboots πριν καν μπει το pc στα windows?

Ο δισκος εχει crassarei ...

Ο topic starter φοβαται μην μεταδωσει ιο σε αλλο pc ...

Υπαρχει mod για να διορθωσει/παρεμβει/διαγραψει τυχον λαθος post ...

• Moderators
Δημοσ.

Ο δισκος εχει crassarei ...

Και αυτο το ξερεις απο..?

Ο topic starter φοβαται μην μεταδωσει ιο σε αλλο pc ...

Το οποιο το εχει υποθεσει αυθαιρετα επειδη δεν κανει boot το pc και αρα εμεις το παιρνουμε ως δεδομενο πως ισχυει.Οκ.

Τελικα εχουν δικιο εκει στο hardware για τα posts σου.

Τεσπα,farewell απο μενα.

Δημοσ.

Και αυτο το ξερεις απο..?

Το οποιο το εχει υποθεσει αυθαιρετα επειδη δεν κανει boot το pc και αρα εμεις το παιρνουμε ως δεδομενο πως ισχυει.Οκ.

Τελικα εχουν δικιο εκει στο hardware για τα posts σου.

Τεσπα,farewell απο μενα.

Δεν ξερω τι προβλημα εχετε 5-6 nicknames εδω (μπορει να ειναι και ενα ατομο) ...

Αλλα εγω τουλαχιστον δεν προσπαθω να βγαλω χαλασμενα Pc και να πουλησω μεταχειρισμενα/καινουργια ανταλακτικα για pc απο συγκεκριμενα καταστηματα οπως κανουν καποιοι ...

Ενας απλος χρηστης του forum ειμαι ...

Αν κανεις rollback τα post μου θα δεις οτι σε ολατα τα topic που ποσταρω γραφω να κανουν πρωτα backup τα αρχεια τους ... Εδω εγραψε το παλικαρι οτι δεν μπορει να κανει φορματ ...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω τι προβλημα εχετε 5-6 nicknames εδω (μπορει να ειναι και ενα ατομο) ...

Αλλα εγω τουλαχιστον δεν προσπαθω να βγαλω χαλασμενα Pc και να πουλησω μεταχειρισμενα/καινουργια ανταλακτικα για pc απο συγκεκριμενα καταστηματα οπως κανουν καποιοι ...

Αν αυτα αναφερονται σε μενα, προφανως και ειναι ακυρα, δεν μπαινω καν στον κοπο να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Και γω επισης.

Εδω εγραψε το παλικαρι οτι δεν μπορει να κανει φορματ ...

Το οποιο δεν σημαινει πως "εκανε boot, απο το dvd, επελεξε το δισκο, πατησε το format" και δεν εγινε. Εαν δεν στο πει αυτο, μπορει ανετα να σημαινει "Δεν ξεκιναει καν το pc για να κανω format". Το οποιο προκυπτει απο τα συφραζομενα του, αλλα και παλι δεν ειναι ασφαλες συμπερασμα μεχρι να τον ρωτησεις και να σου το πει.

Για το "ο δισκος εχει crassaρει" που ειπες πριν, δεν βλεπω να απαντας απο που βγηκε το συμπερασμα.

Τελικά ρε παιδιά τι να κάνω ;;; Μπερδευτικα.........σας ζητάω συγνώμη αν σας πεδευω !!!!!

Κανεναν δεν παιδευεις και αντιθετα εγω σου ζηταω συγνωμη για τα offtopic μηνυματα μου στο thread σου.

Εχουν δωθει καποιες λυσεις/προτασεις, επιλεγεις οποια θελεις.

Δημοσ.

Το οποιο δεν σημαινει πως "εκανε boot, απο το dvd, επελεξε το δισκο, πατησε το format" και δεν εγινε. Εαν δεν στο πει αυτο, μπορει ανετα να σημαινει "Δεν ξεκιναει καν το pc για να κανω format". Το οποιο προκυπτει απο τα συφραζομενα του, αλλα και παλι δεν ειναι ασφαλες συμπερασμα μεχρι να τον ρωτησεις και να σου το πει.

Για το "ο δισκος εχει crassaρει" που ειπες πριν, δεν βλεπω να απαντας απο που βγηκε το συμπερασμα.

Αν το topic ειναι real θα καταλαβεις ...

Ασε εμενα και βοηθησε το παλικαρι ...

Δημοσ.

Ας βάλω τότε τον σκληρό (αν δεν εχει χαλασει) σε άλλο pc μπάς και πάρω τα αρχεία μου τουλάχιστον ....και μετΑ βλέπω τι φταίει ....

Δημοσ.

Εγώ πάλι όχι... ανήκω στην ελίτ, στο 1% του forum και προτείνω προσέχεις λίγο στις κατηγορίες σου περί user με πολλούς λογαριασμούς και προσπάθεια εξαπάτησης για πώληση ανταλλακτικών.

Αυτά που λέει ο Gi0 δεν είναι παράλογα. Το ότι ένας χρήστης δεν ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα και φαντάζεται διάφορα είναι σύνηθες φαινόμενο ειδικότερα πάνω στον πανικό. No more offtopic

Δημοσ.

Πολλα μπορει να φταινε

Μπορει και να μην ειναι τιποτα και να διορθωνεται σε 1 λεπτο μπορει και να εχεις μεγαλη ζημια και να χασεις τα παντα

Αρχικα βαλε το δισκο σε αλλο pc (αν εχεις) και δες αν τον βλεπει κανονικα και σωσε οτι σημαντικο εχεις

Αν δουλευει κανονικα μαλλον ειναι οκ οποτε ψαχνεις αλλα κοματια hardware οπως αλλο δισκο μνημες καρτα γραφικων Μ/Β τροφοδοτικο κλπ

Το πιο πιθανο οπως ακουγεται ειναι να τεζαρε ο δισκος ή μετα η μητρικη

Δημοσ.

Να σημειώσω κάτι στμαντικο που παρατήρησα ... Όσo μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έχω κλειστό το pc δε κολλάει αμέσως κολλαει εφόσον εχει μπει στα windows. Όταν είναι ανοιχτό το pc για κανά μισάωρο εκει παγώνει πριν μπει κάν στα windows.....π.χ. Όλο το βράδυ τον είχα κλειστό το πρωι που τον άνοιξα μπηκε windows κανονικά αλλα μετΑ απο 5 λεπτά πάγωσαν όλα πάλι...... Αυτο πρώτη φορά μου συμβαίνει... Είμαι 27 και έχω pc απο τα 15 μου.... Δε το έχω ξανά συναντήσει αυτο το πραγμα

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ρώτησα 2 γνωστούς μου και μου είπαν ότι είχαν και αυτοί το ίδιο προβλημα ..... Ο ένας χρειάστηκε να αλλάξει μητρική και ο άλλος κάρτα γραφικών ....τώρα στο δικό μου τι χρειάζεται δε γνωριζω ακόμα αν θελετε μόλις το φτιάξω θα σας ενημερώσω .......

Σας ευχαριστω πολυ όλους πάντως .. Να είστε καλα!!!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδια το κοίταξε τεχνικός και μου είπε ότι φταίει η motherboard .....έχω την Asus p5nsli και επειδή δε μπορω να την βρω ποια θα μπορούσα να βάλω παρόμοια ;;; Και ας μην είναι sli ... Ετσι και αλλιώς δε παίζει να χρησιμοποιήσω 2 κάρτες γραφικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...