Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ..... Έχω ενα προβλημα με τα windows 7 .... Συγκεκριμένα το pc ήταν ανοιχτό και σε κάποια φάση κόλλησε .... Του έκανα restart και απο τότε δε μπαίνει κάν στα windows ......έβαλα το cd των windows μπάς και ξεκινήσει τίποτα ...κολλάει γενικα σε διαφορετικά σημεία ... Έκανα και διόρθωση των windows πάλι κολλάει .... Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει ;;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς δε προλαβαίνω να κάνω ούτε boot κολλάει.... Ούτε φόρματ δε μπορω να κάνω .... Μήπως ξέρει κανείς τίποτα;;; Η εσύ φίλε μου ;;;

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς δε προλαβαίνω να κάνω ούτε boot κολλάει.... Ούτε φόρματ δε μπορω να κάνω .... Μήπως ξέρει κανείς τίποτα;;; Η εσύ φίλε μου ;;;

Συνδεσε τον δισκο εσωτερικο ή εξωτερικο (αν εχεις θηκη) σε ενα αλλο pc και δες αν μπορεις να παρεις τα αρχεια σου (αν τον βλεπει) και μετα κανε φορματ (οχι γρηγορο) τον δισκο ...

Δημοσ.

Ξέρεις τι φοβάμαι φίλε μου μην έχω ιό και κόλλησε και το άλλο pc..... Όσο για την θήκη που λες είναι θήκη για εσωτερικό σκληρό ;;; Πουλάνε τέτοια;;;

Δημοσ.

Ξέρεις τι φοβάμαι φίλε μου μην έχω ιό και κόλλησε και το άλλο pc..... Όσο για την θήκη που λες είναι θήκη για εσωτερικό σκληρό ;;; Πουλάνε τέτοια;;;

Τοτε κανε ενα google search πως να φτιαξεις ενα bootable msdos cd , απο bios επελεξε να μπουταρει απο cd , στο pc θα εχεις συνδεσει μονο αυτον τον δισκο , και θα σε βγαλει σε γραμμη εντολων και θα δωσεις ...

>c:\

πατας enter

format c: /fs:ntfs

• Moderators
Δημοσ.

Συνδεσε τον δισκο εσωτερικο ή εξωτερικο (αν εχεις θηκη) σε ενα αλλο pc και δες αν μπορεις να παρεις τα αρχεια σου (αν τον βλεπει) και μετα κανε φορματ (οχι γρηγορο) τον δισκο ...

Χωρις καν να εχεις ιδεα εαν υπαρχει προβλημα στο pc και ποιο ειναι αυτο, η πρωτη συμβουλη ειναι το format?

Δημοσ.

Μα δε μπορω να κάνω τίποτα παιδιά παγώνει το pc με το που το ανοίγω ........ Μια κολλάει στην αρχή αρχή που μου δείχνει το σήμα της motherboard μια κολλάει στο στο σήμα των windows ....δε ξέρω τι να κάνω πραγματικά .... Μάλλον με βλέπω για τεχνικό

• Moderators
Δημοσ.

Μα δε μπορω να κάνω τίποτα παιδιά παγώνει το pc με το που το ανοίγω ........ Μια κολλάει στην αρχή αρχή που μου δείχνει το σήμα της motherboard μια κολλάει στο στο σήμα των windows ....δε ξέρω τι να κάνω πραγματικά .... Μάλλον με βλέπω για τεχνικό

Λογικο εαν εχεις προβλημα hardware, το οποιο φυσικα κανενα format δεν διορθωνει, ουτε γρηγορο, ουτε αργο, ουτε μεσαιο.

Εαν εχεις ιδεα απο τα εσωτερικα του pc, μπορεις να δοκιμασεις να μεινεις μονο με τα "βασικα". Σκοπος ειναι να εντοπισεις δια της ατοπου εαν φταιει καποιο περιφερειακο για το προβλημα, οπως πχ οι μνημες σου ή ο σκληρος δισκος.

Εαν κατι τετοιο σου φαινεται πολυπλοκο, δεν εχεις και πολλες επιλογες.

Δημοσ.

Έχεις να μου προτείνεις κάτι να βρω τι φταίει;;;; Βασικά ο σκληρός με καίει εμένα να μη χάσω τα αρχεία ...... Κάποιος

Μου είπε για το τροφοδοτικο......

Δημοσ.

Χωρις καν να εχεις ιδεα εαν υπαρχει προβλημα στο pc και ποιο ειναι αυτο, η πρωτη συμβουλη ειναι το format?

• Moderators
Δημοσ.

Απο ποτε παιρνουμε ως δεδομενο αυτο που λεει ο χρηστης ο οποιος ζηταει βοηθεια?

Και ποτε ειναι η τελευταια φορα που ενας ιος προκαλουσε reboots πριν καν μπει το pc στα windows?

@ΑNDREDIMO

Εαν φοβασαι για ιους και παραλληλα θελεις τα αρχεια σου, παρε τον σκληρο και συνδεσε τον σε ενα pc το οποιο τρεχει το ubuntu σε live cd.

Στην συνεχεια και αφου παρεις τα αρχεια σου, ελεγξε το σκληρο επισης με ενα live cd, αυτη τη φορα απο καποιον antivirus vendor, οπως αυτο του kaspersky

Kαι μετα εαν εχεις την δυνατοτητα, κανε τις δοκιμες που σου ειπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...