Προς το περιεχόμενο

dj online

panagiotisspu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,παιδια..παιζω μουσικη online σε καποιο φορουμ.χρησημοποιουσα το virtoual dj,το κατεβασα απο γνωστο site με τους κωδικους του με τα ολα του,αλλα μετα απο 15 ημερες σταματησε να λειτουργει..δεν μπορω να συνδεθω μετιποτα στο ιντερνετ..ολο λεει error broadcaster..το διεγραψα το ξανα κατεβασα απο αλλου,αλλα πιθανον να εχει διαβασει την ιp μου και μου λεει παλι τα ιδια..δεν ξερω τι να κανω..υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εχω ακουσει για ενα sam αλλα δεν το βρισκω πουθενα για μακ..παρακαλω για την βοηθεια σας!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα,παιδια..παιζω μουσικη online σε καποιο φορουμ.χρησημοποιουσα το virtoual dj,το κατεβασα απο γνωστο site με τους κωδικους του με τα ολα του,αλλα μετα απο 15 ημερες σταματησε να λειτουργει..δεν μπορω να συνδεθω μετιποτα στο ιντερνετ..ολο λεει error broadcaster..το διεγραψα το ξανα κατεβασα απο αλλου,αλλα πιθανον να εχει διαβασει την ιp μου και μου λεει παλι τα ιδια..δεν ξερω τι να κανω..υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εχω ακουσει για ενα sam αλλα δεν το βρισκω πουθενα για μακ..παρακαλω για την βοηθεια σας!!

Δεν το ειχες κανει block μην κανει Update Και εληξε ...

Για να δουλεψει ξανα πρεπει να το κανεις unistall manual και να καθαρισεις την registry ...

Δεν το ειχες κανει block μην κανει Update Και εληξε ...

Για να δουλεψει ξανα πρεπει να το κανεις unistall manual και να καθαρισεις την registry ...

δωσε τα φωτα σου πως να το κανω αυτο....κι σε ευχαριστω!!

υπαρχει freeware

http://www.mixxx.org/

σε ευχαριστω φιλε,αν δεν δουλεψει το παραπανω θα το δοκιμασω,ειναι πμως για να παιζεις online??

Επειδή ασχολούμαι συγκεκριμένα παίζω μουσικη σε σταθμό στο Ίντερνετ η καλύτερη λύση που έχω βρει μέχρι τώρα είναι το djay σαν app επι πληρωμή είναι, και το nicecast να παίρνει ότι παίζεις απο djay και να το στέλνει όπου θες

Sent from my iPad using Insomnia

• 1 μήνα μετά...

Επειδή ασχολούμαι συγκεκριμένα παίζω μουσικη σε σταθμό στο Ίντερνετ η καλύτερη λύση που έχω βρει μέχρι τώρα είναι το djay σαν app επι πληρωμή είναι, και το nicecast να παίρνει ότι παίζεις απο djay και να το στέλνει όπου θες

Sent from my iPad using Insomnia

το nicecast χρησιμοποιω αλλα εχω προβλημα με την εννοια οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω μικροφωνο!

• 1 μήνα μετά...

Κοίτα... το καλύτερο προγραμμα που μπορεις να παιζεις μουσική και να έχεις και μικρόφωνο στο mac και να εκπέμπεις είναι το virtualDJ αλλά οι παλιές εκδόσεις. Στις νεες δεν ξέρω τον λόγο, αλλά απενεργοποίησαν την δυνατότητα του μικροφώνου.

Με το djay και το nicecast μπορεί να γίνει δουλειά αλλά απο την μια ειναι μεσω "λαμιας" και απο την άλλη η ποιότητα ήχου στο mic δεν είναι και τόσο καλή...

δωσε τα φωτα σου πως να το κανω αυτο....κι σε ευχαριστω!!

σε ευχαριστω φιλε,αν δεν δουλεψει το παραπανω θα το δοκιμασω,ειναι πμως για να παιζεις online??

Βρες το CleanMyMac.

Καθάρισε μία το pc και έχει και επιλογή να κάνεις απεγκατάσταση κάποια εφαρμογή.Πάρε το virtualdj και ρίξτο εκεί για να το απεγκαταστήσει...

Έπειτα ξανακάνε εγκατάσταση και μπλόκαρε τις ενημερώσεις...

Υ.Γ. Όπως έχει αναφερθεί τα προγράμματα εμείς τα "αγοράζουμε" μιας και οτιδήποτε πέρα από αυτό (π.χ. cracks...) είναι παράνομο και επομένως αντίθετο με τους κανόνες του forum smilie.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...