rizla7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 καλησπερα στο φορουμ έκανα εγκατασταση του arch στο φορητό μου και έχω πρόβλημα με το kde ,το οποιο δεν φορτώνει κατά την εκκίνηση. επειδη δεν ειμαι και πολυ έμπειρος σε όλο αυτό, τα λεω λίγο χύμα.. λοιπόν, έκανα την εγκατασταση του kde (pacman -S kde) στο /etc/inittab έχω #boot to console: #id :3:initdefault: #boot to x11 id:5:initdefault: .... # example lines for starting a login manager #x:5:respawn :usr/bin/xdm -nodeamon #x:5:respawn :usr/sbin/gdm -nodeamon x:5:respawn :usr/bin/kdm -nodeamon #x:5:respawn :usr/bin/slim >/dev/null 2>&1 και στο /etc/rc.conf DAEMONS=(hwclock syslog-ng network netfs crond kdm hal ) επίσης, δεν ξερω αν έχει σχέση αλλα μου πεταεi συνεχεια το μηνυμα ΙΝΙΤ:cannot execute "usr/bin/kdm" ΙΝΙΤ:cannot execute "usr/bin/kdm" ΙΝΙΤ:cannot execute "usr/bin/kdm" ΙΝΙΤ: id "x" respawing too fast :disabled for 5 minutes επειδή παλεύω αρκετή ώρα με την εγκατάσταση του arch και εχω δει τόσα πολλά και κάπου το έχασα, μπορεί κάποιος βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 κανε config το kdm δώσε ># kdm --help να δεις πως γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Eγώ ξεκινάω το kde μεσω του xinitrc. Δες μηπως το καταφερεις ετσι. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 >command not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν έχεις βάλει καν kdm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν έχεις βάλει καν kdm μωρε εχω βάλει,κάποια άλλη βλακεία έχω κάνει και δεν ξερω τι.. η εντολη για το help είναι απλά "kdm --help" ; ξαναδίνω εντολη για εγκατάσταση του kde και μου βγάζει error για keys.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 >pacman -Qs kdm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 λοιπον, απ ότι κατάλαβα, ο λόγος που δεν ξεκιναγε το kde είναι οτι ειχα ορίσει και στο /etc/inittab και μέσω daemons , οπότε κάπου εκεί ήταν και στο σφάλμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα