nikolakis22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα..Δεν μπορώ να καταληξω αν θα πάρω media player ή Media Center...Είμαι τελείος άσχετος με το θέμα οπότε θα ήθελα λίγες προτάσεις..Το θέλω για να παρακολουθώ ταινίες απο έναν εξωτερικό σκληρό(mkv,mp4....) και δεν θα με χαλούσε και λίγο web browsing..Τώρα για τα χρήματα έως 200 ευρώ το πολύ... Περιμένω τις απαντήσεις σας..Ευχαριστώ.. ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Κανείς ρε παιδιααά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μπορει κανεις να προτεινει καποια media players για αγορα..??? Με γνωμονα την τιμη παντα...και εαν γινεται να παιζεο ολα τα formats του βιντεου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ε μα δεν απαντάει κανεις και έχω χάσει την μπάλα.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το media player WD Live και είμαι ευχαριστημένος. Το έχω συνδεδεμένο με σκληρό δίσκο και βλέπω απο εκεί. Το έχει αναλυτική παρουσίαση πάνω πάνω το Forum που είμαστε. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2012 από kostas_dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 για να μην ανοιγουμε θεματα εχει να προτείνει κανεις καποιον media player που να παιζει και mov? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εγώ έχω το media player WD Live και είμαι ευχαριστημένος. Το έχω συνδεδεμένο με σκληρό δίσκο και βλέπω απο εκεί. Το έχέι αναλυτική παρουσίαση πάνω πάνω το Forum που είμαστε. Έχω ακούσει καλά σχόλια για τον συγκεκριμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Da_rudakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-WD-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html Πάρτε αυτόν να ηρεμήσετε,παίζει τα πάντα,mov/mkv κλπ κλπ.. Όλα τα φορμάτ ήχου Dts HD Dts κλπ κλπ.. Έχει wifi για να πάρει internet και μπορείτε να παίζετε απευθείας από τον υπολογιστή σας οποιαδήποτε ταινία μέχρι 720p (wi-fi streaming) και αν τον συνδέσετε με ethernet τα πάντα. Τώρα full web browsing δεν κάνει αλλά έχει facebook και μερικά ακόμα προγραμματάκια για internet. Ps.Βάλτε του οπωσδήποτε το τελευταίο Firmware για να παίζει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα