Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ το παραδεχομαι.Ισως μετα απο 10 χρονια χρησης ηλ.υπολογιστη θα επρεπε να το ξερω.Ισως για καποιους η απαντηση να ειναι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο.Ομως εγω δε το γνωριζω και θελω τη βοηθεια σας.

Η ερωτηση εχει να κανει σχετικα με τη google.Και δεν εννοω τη μηχανη αναζητησης,εννοω την εταιρεια google και ολες τις υπηρεσιες που προσφερει.Αφορμη για αυτη την ερωτηση σταθηκε καποιο ρεπορταζ σε δελτιο ειδησεων σχετικα με τις συνθηκες εργασιας στην εν λογω εταιρεια.Χλιδη ε;Ειναι φανερο οτι προκειται για μια απο τις πλουσιοτερες και πιο κερδοφορες εταιρειες ,ισως και στο κοσμο.Ολο αυτο λοιπον μ εκανε να αναρωτηθω το εξης απλο:Απο που εχει κερδη η google; Απο που προερχονται τα τοσα εκατομμυρια δολλαρια που κερδιζει η εταιρεια;Λυστε μου σας παρακαλω την απορια.

Ευχαριστω!

• Super Moderators
Δημοσ.

Οκ το παραδεχομαι.Ισως μετα απο 10 χρονια χρησης ηλ.υπολογιστη θα επρεπε να το ξερω.Ισως για καποιους η απαντηση να ειναι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο.Ομως εγω δε το γνωριζω και θελω τη βοηθεια σας.

Η ερωτηση εχει να κανει σχετικα με τη google.Και δεν εννοω τη μηχανη αναζητησης,εννοω την εταιρεια google και ολες τις υπηρεσιες που προσφερει.Αφορμη για αυτη την ερωτηση σταθηκε καποιο ρεπορταζ σε δελτιο ειδησεων σχετικα με τις συνθηκες εργασιας στην εν λογω εταιρεια.Χλιδη ε;Ειναι φανερο οτι προκειται για μια απο τις πλουσιοτερες και πιο κερδοφορες εταιρειες ,ισως και στο κοσμο.Ολο αυτο λοιπον μ εκανε να αναρωτηθω το εξης απλο:Απο που εχει κερδη η google; Απο που προερχονται τα τοσα εκατομμυρια δολλαρια που κερδιζει η εταιρεια;Λυστε μου σας παρακαλω την απορια.

Ευχαριστω!

Όπως είπε ο Eric Schmidt, Executive Chairman της Google στην πρόσφατη ομιλία του στη Βαρκελώνη, 99% των εσόδων της εταιρείας προέρχονται από τις διαφημίσεις.

Δημοσ.

Η ερώτηση σου είναι εύλογη και πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται από βγάζει έσοδα η εταιρεία της Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης.

Η Google ώς εταιρεία παρέχει εκτός από τη μηχανή αναζήτησης και πολλά εργαλεία λογισμικά...πολλά από αυτά είναι δωρεάν όπως για παράδειγμα το Google Analytics που δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσεις στατιστικά στοιχεία για μία ιστοσελίδα που σου ανήκει.

Έχει όμως και κάποια εργαλεία τα οποιά δεν είναι δωρεάν...οπως το Google Adwords...ή κοινώς οι διαφημίσεις. Η Google κερδίζει τεράστια ποσά από τις άλλες εταιρείες που υπάρχουν παγκοσιώς και επιθυμούν να διαφημιστούν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...