shadowspider Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σας! Ειχα ενα pc και το ειχα συνδεση στο router μου το belkin n wireless τωρα εχω παρει και αλλο ενα pc για τον αδελφο μου και το εχω βαλει διπλα πως θα συνδεσω το router αυτο με τα 2 pc? (Bρηκα πως πρεπει να μπω στο router μεσο ΙΕ το θεμα ειναι οτι οπου και να πατησω μου βγαζει password το οποιο δεν θυμαμε...πως γινετε να κανω ρεσταρτ αλλα να ξανα βαλω της ρυθμησεις.εννοω οτι δεν ξερω τι να κανω για ip και τετοια και αν μπορει καποιος ας βοηθησει.)ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 an παιξει wireless το Pc του bro απλα βαζεις των κωδικο του wireless.αμα παιξει με καλωδιο απλα το συνδεεις με καλωδιο και παιζει.δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.αν εχεις ξεχασει τον κωδικο του ρουτερ απλα το κανεις Hard reset Με το μικρο κουμπακι και μετα το ξανασεταρεις απο την αρχη μια που θα χασει ολα τα στοιχεια απο μεσα.και συνδεσης και wifi.
shadowspider Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 κοιτα ο αδελφος μου στο δικο του δεν εχει wireless οποτε καλωδιο.το θεμα ειναι οτι συνδεσαμε το δικο του στο router στην 2 θεση αλλα δεν εκανε τιποτα δεν εβρισκε δικτυο.ειδα σε καποιο θεμα σχετικο εδω για την αλλαγη στο port-ip κατι τετοιο που αντι λεει να εχουν και οι δυο στο τελος .01 το ενα να εχει .02 αλλα δεν το καταλαβα τη εννοουσε..και δεν μπορω δλδ να μπω στο ρουτερ και να αλλαξω κατι γιατι δεν θυμαμε τον κωδικο...
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 κανονικα δεν χρειαζεται να κανεις κατι γιατι Ip διαφορετικη θα σου δωσει ο dhcp απο τον ρουτερ αυτοματα.παρολα αυτα για να ειμαστε σιγουροι οτι δνε εχεις κλεισει τον dhcp πηγαινε στο Pc που εχει internet και γραψε cmd και μετα Ipconfig και θα δεις κατι σαν αυτο Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.4 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::226:b6ff:fe10:dba1%4 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254 Ethernet adapter Local Area Connection: μετα πηγαινε στο δευτερο Pc πηγαινε στην καρτα δικτυου και βαλε Ip address 192.168.1.x Οπου χ διαφορετικο νουμερο απο αυτο που εχει το δικο σου pc.μετα subnet mask βαζεις το ιδιο και deafault gateway παλι το ιδιο με το αλλο σου Pc.αυτα θα τα βαλεις στο Tcp/ip version 4 οχι στο 6.σαν dns βαλε την Ip tou router δηλαδη το default gateway. εκτος αν εχει προβλημα το καλωδιο το ethernet.οταν το κουμπωνεις θα πρεπει να αναβει το λαμπακι στο ρουτερ πανω οπως επισης και στην καρτα δικτυου στο Pc.επισης προσεχε μην σε κοβει κανα firewall και σιγουρεψου οτι δεν ειναι απενεργοποιημενη η καρτα δικτυου απο το device manager
shadowspider Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ολα καλα πηγα ειδα αυτο που μου ειπες στον παλιο...το θεμα ειναι οτι στην καρτα δικτυου του καινουργιου δεν βρησκω που θα τα βαλω αυτα ip και τα αλλα.. ΥΓ.σορρυ καταλαβαινω τι θα λες αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικος με ολα αυτα τα πραγματα.
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 το παλιο που τα ειδες τι windows ειχε το καινουριο τι εχει?αν ειναι εφταρια πας εδω http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Change-TCP-IP-settings αν μιλαμε για καλωδιο πας στην Local connection.αν ειναι για ασυρματο στην wireless πας. επισης με αλλο καλωδιο δεν παιζει?το λαμπακι αναβει οταν βαζεις το καλωδιο ?κτλ κτλ.ειχα γραψει και αλλα ερωτηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα